BRD Insider

Acesta este
BRD Insider

O colecție de articole, idei și proiecte speciale oferite de BRD și de Treizecizero, plus alte surprize care vă vor îmbogăți experiența Treizecizero | detalii

a-logo30 a-logo-brd

Fast
Toate din Fast

INTERVIU

Citește

Courtney Nguyen, jurnalista care a discutat cel mai des cu Simona: “Cred că anul 2015 este și mai bun decât cel precedent pentru Simona“

Jurnalista americană admite că în vară, după Roland Garros și Wimbledon, a luat în calcul că Simona va coborî rapid în clasament și spune că Halep a reușit finalele de la Toronto și Cincinnati fără să joace tenisul ei cel mai bun

 

 

“brutal de onestă”

 

quote

Dacă jucătoare precum Serena, Maria Sharapova sau Petra Kvitova te spulberă cu forța loviturilor lor, Halep te taie cu hârtia de o mie de ori până te omoară. Jocul ei este subtil, dar foarte plăcut de urmărit“.

Courtney Nguyen
 

BURSELE TREIZECIZERO

Căutăm o nouă generație de jurnaliști de sport

Află regulile și participă. Schimbă. Scrie.

Despre proiect

talent

susținem

Este prima ediție a Burselor Treizecizero, dedicate tinerilor care se doresc a fi viitorii jurnaliști de sport. Ne propunem să transformăm ideea într-o tradiție și să o susținem cu toate resursele noastre.

îndrăznim

Poate o să ți se pară prea îndrăzneț să vezi că un proiect la rândul său tânăr.

încurajăm

Suntem tineri, da. Tocmai de aceea vrem să ducem lucrurile mai departe. Vrem să îi încurajăm pe alții să înceapă meseria aceasta și să ne ajute să o schimbăm din interior. Știm că și tu vrei să schimbi.

premiem

Concursul se desfășoară în perioada 19 octombrie – 9 decembrie 2015. Fiecare categorie beneficiază de un premiu principal în valoare de 500 de euro.

experimentăm

În cei aproape patru ani de Treizecizero, am experimentat formate, rubrici, secțiuni; am făcut text, video, audio; ne-am căutat hainele potrivite și nu ne vom opri din schimbat și încercat.

BRD TENNIS INSIDER

În vară v-am prezentat BRD Tennis Insider, prima experiență video a Treizecizero. De-a lungul celor 7 zile de turneu Bucharest Open, am transmis în direct de la Arenele din Cotroceni. Găsești aici colecția de materiale realizate în cadrul proiectului.
Vezi emisiuni

emoții

Când am ajuns în cortul BRD de lângă Terenul 1, transformat peste weekend în studio, am avut un moment de „Wow, e pe bune!” uitându-mă în jur: lumini, camere, pupitre branduite cu logo-ul Treizecizero, microfoane și ecrane cu transmisia meciurilor.

Making-of-ul proiectului

ROLAND GARROS 2015

spectacol

Pentru al treilea an consecutiv, Treizecizero.ro a fost prezent la Roland Garros, de unde v-am oferit materiale, reacții și analize la cald de la poate cel mai interesant Slam al anului.

Am urmărit traseul surpriză al Andreei Mitu, titlul spectaculos al lui Stan the Man și am comentat împreună subiecte precum eliminarea Simonei, finalul supremației lui Rafa, traseul Serenei sau încrederea pe care o investim în jucătorii români

Citește toate articolele de la Roland Garros

pasiune

Campionul de la Roland Garros spune că încă n-a găsit soluția ca să joace bine pe tot parcursul sezonului. S-ar putea nici să nu fie nevoie. Poate că farmecul lui Wawrinka tocmai aici stă.

WIMBLEDON 2015 + US OPEN 2015

Horia Tecău a câștigat primul titlu de Grand Slam de dublu al carierei. Simona Halep a depășit momentele neinspirate de la Roland Garros și Wimbledon și a făcut cel mai bun rezultat al carierei la US Open.

Novak Djokovic a câștigat titlurile și la Londra și la New York, de fiecare dată în finale cu Roger Federer.

Iar Serena Williams s-a oprit la doar două meciuri de o performanță imensă. Înfrângerea ei cu Roberta Vinci a fost surpriza anului în tenis.

Despre toate astea v-am scris în secțiunile dedicate Wimbledon și US Open 2015

Wimbledon

US Open