BRD Insider

Ce este BRD Insider pe Treizecizero – o colecție de idei, articole și proiecte speciale

Lansăm azi BRD Insider. Este, de fapt, o secțiune umbrelă, care cuprinde toate proiectele speciale și colaborările dintre BRD și Treizecizero, actuale și viitoare. Din acest punct de vedere, a fost un an plin. Am început prin a fi prezenți împreună la Roland Garros, acolo unde Treizecizero a fost acreditat pentru al treilea an consecutiv, o mică performanță pentru un site de nișă. Momentul de vârf al verii a fost experiența live de la BRD Tennis Insider, prima emisiune de tenis online produsă de noi, pe platoul instalat chiar la Arenele din Cotroceni. Wimbledon și US Open au fost, de asemenea, susținute de partenerii noștri. 

Ocazional, secțiunea va găzdui materiale atemporale care vor completa conținutul obișnuit de pe site. Urmând ideea de Insider, materialele își propun să privească evenimentele din tenis dintr-o perspectivă proaspătă; primul este interviul cu Courtney Nguyen.

Segmentul zilnic al BRD Insider este un alt format care își face debutul azi: inaugurăm Treizecizero Fast, despre care vă dăm detalii cuprinzătoare într-o notiță separată și cu care suntem foarte mulțumiți. 

Mai pe scurt? BRD Insider, emisiunea din vară, a fost un soi de prolog. Ulterior, numele ei a fost preluat de toate celelalte proiecte comune. Simplu! 🙂

Surprizele din BRD Insider vor continua pe parcurs, în completarea uneia dintre cele mai ambițioase și bine intenționate colaborări pe plan editorial din .ro. Le veți găsi ușor de pe homepage și din meniul care va suferi și el ușoare modificări în acest weekend.

Toate aceste noutăți completează o perioadă încărcată pentru noi, cu lansări succesive ale Burselor Treizecizero, BRD Insider, Treizecizero Fast și prezența în Singapore. Pe lângă astea, altă surpriză se pregătește de ultimul tur de pistă.

Comentarii