BRD Insider

Anunțăm Treizecizero Fast – pentru mai mult dinamism și pentru toate ideile care merită puse pe masă

Treizecizero Fast este tot ce ne lipsea până acum pe site și ceea ce vă doreați și voi – credem noi. O combinație între blogging și idei, menită să umple golul pe care noi l-am resimțit între articolele de fond și în care suntem așa de încrezători încât aproape că nu ne mai vine să-i aplicăm obișnuita ștampilă de experiment. Singura noastră grijă e să avem timpul necesar pentru a acoperi toate direcțiile în care ne-am aventurat  🙂 

O să-i găsiți utilitatea cu precădere în momentele de vârf ale sezonului de tenis, când turneele se îngrămădesc, iar știrile și subiectele tari vin în cascadă. Acestea sunt genul de situații în care am simțit nevoia unui alt tip de conținut. Nu înseamnă că articolele de fond de pe site o să dispară, dar uneori sunt idei care merită expuse chiar în focul meciului sau imediat după, la cald. Analiza ulterioară rămâne în continuare la fel de binevenită. Dar o Notiță cu un timing bun? Ei bine, iată ceva ce ar putea mări gradul de feeling good de pe site, atât pentru voi, cât și pentru noi. Mai relaxat, mai personal. 

L-am botezat Treizecizero Fast din motive lesne de înțeles; formatul scurt ne permite să improvizăm și să ne mișcăm rapid. Secțiunea, la care ne gândim sub diferite forme de mai bine de doi ani, lasă loc de multe încercări, lasă loc și de implicarea voastră, așa că suntem curioși și noi unde va ajunge. În Fast, un articol se numește Notiță, iar în primă fază le vom împărți în mai multe categorii, ușor de recunoscut după elementele grafice colorate distinctiv. 

Concret, ne-am gândit să le structurăm astfel:

Cronici Fast  – e șansa oricărui meci de tur III dintr-un turneu oarecare să primească o cronică. De fapt, o mini-cronică. Dacă vedem ceva ce ne place, îl cuprindem aici în trei paragrafe.

Notițe – aici intră observații, idei și opinii ale autorilor Treizecizero

Media & Quotes – un soi de Press Room. Punem aici declarații, așa cum vin ele de la jucători, fără alte comentarii. Pentru că știm cât de des le sunt scoase vorbele din context, iar în alte ocazii, nu e nevoie de un articol ca să prindem înțelepciunea unei declarații. De asemenea, aici mai punem video-uri, vine-uri sau tweet-uri care ne atrag atenția.

Link-uri – e zona de Recomandări. Cine e abonat la Newsletterul Treizecizero la Cafea știe cât de apreciată e rubrica de final, cea cu recomandări #decitit. Cam același lucru îl vom încerca și aici. De asemenea, să nu fiți mirați dacă, ocazional, cele mai bune idei ale voastre din comentarii vor fi scoase în față aici. Never say never! 

News – în fine, știrile utile, dar care poate că n-ar prinde în alte condiții un articol pe site. 

Probabil că la Notițe vom adăuga, mai des decât până acum, și update-uri din evoluția Treizecizero, pentru că sunt multe lucruri care, dacă sunt spuse, ar putea să fie de folos și altor proiecte de conținut care pornesc pe un drum asemănător. 

Treizecizero Fast ar putea fi, de asemenea, o soluție și pentru a degaja un pic volumul de comentarii de pe site. Nu e cu titlu de regulă, ci mai degrabă o recomandare, pentru că e cel mai bine ca tot voi să vedeți cum simțiți mai bine. Dar ar putea fi o soluție ca discuțiile din timpul meciurilor să se mute pe Fast. Asta nu înseamnă că vom sacrifica această secțiune pentru a o transforma într-un pretext de forum, pentru că i-am strica din start misiunea.

Și cam atât, că deja ies din limita de semne a unei Notițe. Vedem din mers, sperăm să vă placă! În special din noul sezon, pentru că următoarele două luni vor fi, probabil, mai mult de rodaj. Până una-alta, stați prin preajmă, încă mai avem câteva ceva pus deoparte 🙂

Comentarii