BRD Insider

Nimic nu va mai fi la fel pentru Tomas Berdych

Printre valul de probleme medicale din WTA, zvonurile retragerii de la Brisbane a lui Federer, controversa de la meciul dintre Broady – Ostapenko sau gestul de fair-play ușor hiperbolizat al lui Jack Sock (come on, era un meci neoficial în Australia, contra unei legende locale! frumos, dar nici Jack n-ar fi de acord cu unele epitete extreme atribuite), a trecut complet neobservată adevărata știre a începutului de an: Tomas Berdych nu mai este sub contract cu H&M. Adio, echipamente vesele, adio, tweet-uri indignate, adio, înțepături ale criticilor de modă de ocazie: Tomas e înapoi în mulțime.

Serios acum, e imposibil să nu vă fi plăcut măcar unul dintre numeroasele, hm, experimente cu care H&M l-a îmbrăcat pe tot mai popularul Berdych. Și când zic tot mai popular, vreau să spun că Tomas, ani la rândul perceput de mulți fani drept un soi de cyborg nepopular și neinteresant, a devenit brusc mult mai simpatic cam de când a semnat cu brandul suedez, înapoi în 2013. S-a deschis mai mult pe rețelele sociale și a început să dezvăluie o altă față a personalității sale, una mai caldă, plină de duh, pusă pe șotii. Nu există date în acest sens, dar trebuie, e musai să fie o legătură între cele două momente. Oricine ar purta combinațiile de modele și culori pe care le-a purtat Tomas în acești ani ar deveni, brusc, mai sensibil. 

Trei ani memorabili cu H&M au trecut uite-așa. Din această săptămână, Tomas face parte din #TeamAdidas, care avea nevoie de un nume puternic din Top 10 ATP, după ce tot greul căzuse pe umerii lui Tsonga și cei ai lui Simon. Iubitorii de diferit vor ofta, însă, amarnic la început de Australian Open. Peste ani, Berd va primi credit și recunoașterea faptului că a fost înaintea timpului. Până una-alta, toată baza ne rămâne acum în designerul de la Yonex: șortul lui Stan the Man trebuie să aibă un urmaș numaidecât.

tomas berdych2

Comentarii