BRD Insider

Ce spun cei care au primit deja Treizecizero pe curat. Plus detaliile necesare celor care vor s-o comande

 

<3 treizecizero.ro Thank you, guys! You’re awesome!

Posted by Cristiana Diana on Wednesday, 23 March 2016

Grozave vești din țară, acolo unde cea mai mare parte a revistelor Treizecizero pe curat, cele pre-comandate de voi anterior tiparului, au ajuns deja la cititori. Ne veți înțelege entuziasmul cu care am urmărit fiecare comandă în parte; fiecare revistă ajunsă la destinație ne-a smuls un zâmbet, pentru că aproape că v-am învățat deja pe fiecare dintre voi, câtă vreme tot noi v-am pregătit cu grijă pachetele și v-am rostit numele de câteva ori pe zi. La un astfel de proiect precum cel de print, mai degrabă de suflet, toți pașii pregătitori care duc revista la fiecare dintre voi sunt făcuți nu de departamente rutinate, nu de mașini, ci de oameni, aceeași câțiva oameni care se îngrijesc zi de zi și de celelalte proiecte editoriale care înglobează micuța lume Treizecizero. Lipsindu-ne obișnuința și procedurile specifice de print, urcușul dealului a fost și mai captivant. 

Precum un producător de dulcețuri care-și culege singur fructele, le pregătește cu migală, își prepară produsul, își desenează ambalajul, apoi și-l vinde, echipa Treizecizero a petrecut zile întregi pentru fiecare etapă din producție. De la alegerea hârtiei la designul grafic, de la nume la copertă, de la prieteni și parteneri, la soluțiile alese ca să putem pune revista în circuit la propriu, de la lista de subiecte selectate inițial și până la cuprinsul final, sau de la detalii aparent mici, dar care ne-au rămas în suflet, precum vizita în tipografie pentru primirea exemplarului numărul 1, cel de probă. Mai departe, ne-am minunat de cât de mari (și de grele) sunt teancurile de reviste și spațiul fizic pe care-l ocupă, sau ne-am declarat încântați de ideea cu carnețelele, bonusul pregătit pentru fiecare dintre cei care au făcut precomenzi. Și, printre numeroase liste și tabele verificate și răs-verificate, printre mailuri și telefoane, am găsit ceva fermecător și în pregătirea contra-timp a plicurilor (da, până și pentru plicuri avem o mică poveste). Într-un final, când sutele de pachete s-au făcut nevăzute cu mașinile curierilor, aproape că ni s-a părut ciudat că tot spațiul pe care-l ocupau se eliberase, toată vraiștea și dezordinea a fost rapid înlocuită de laptopuri. Mai-mai că ne-am reîndrăgostit de print și de tot ce-l face special.

Am încercat din toate puterile să vă transmitem o parte din bucuria noastră la pachet și în pachetul cu revista. Totul a fost făcut cu acest gând în plan. Treizecizero e, înainte de altceva, o bucurie imensă, iar șansa de a publica pentru voi un Best-of tipărit al celor patru ani de site amplifică sentimentul că munca noastră are un sens. Singurul lucru pe care-l regretăm că nu am reușit să-l facem este că n-am apucat să scriem câte ceva pe fiecare dintre agendele pe care le-am pus în pachete. 

În schimb, ne-am bucurat imens când au început să apară primele reacții, iar fotografia revistei ne-a tot apărut prin feed-uri: 

 

Treizecizero pe curat e surpriza zilei! Se simte minunat în mână și abia așteptăm să citim ce ne-au pregătit Adrian,…

Posted by Editura Publica on Wednesday, 23 March 2016

 

Treizecizero este cea mai frumoasă poveste a publishingului online din România. Adrian și echipa fac tot ceea ce mi-ar…

Posted by Alex Ciucă on Wednesday, 23 March 2016

 

O aşteptam cu sufletul la gură de câteva săptămâni. treizecizero.ro pe curat la aniversarea celor 4 ani de pasiune pentru tenis. 174 de pagini de devorat zilele astea :)P.S. Arată im-pe-ca-bil!

Posted by Alexandru Popa on Wednesday, 23 March 2016

 

Treizecizero Pe Curat a aparut!Vreau in primul rand sa ii felicit pe cei de la treizecizero.ro pentru toata munca…

Posted by Ioana Raluca Olaru on Monday, 21 March 2016

 

Sa nu va luati dupa Celsius, azi e o zi frumoasa! Dupa 2 luni, Federer revine la tenis. Si, odata cu Preluminatia Sa,…

Posted by Codrut Baciu on Wednesday, 23 March 2016

 


Câteva detalii și clarificări importante pentru toți cei care încă n-au primit revista și pentru cei care doresc să o primească.

 

– Avem câțiva cititori care încă n-au răspuns apelurilor curierilor; plicul vă va aștepta până la 15 zile, dar dacă nu-l veți ridica, el se va întoarce la noi. Din păcate, o a doua expediere va fi făcută cu suportarea costurilor de transport. 

– În ce ne privește, totul e în regulă cu primele tranșe de reviste trimise în țară. Dar, fiind prima noastră experiență de acest fel, nu excludem să se fi strecurat erori. Dacă aveți nelămuriri, folosiți salut@treizecizero.ro, contul de Twitter @treizecizero sau mesajele pe pagina de Facebook a Treizecizero.

 – Despre comanda revistei. Ea poate fi făcută în continuare doar de pe site-ul Treizecizero, pe pagina specială. Vă rugăm să luați în considerare că acum livrările se fac de pe stoc, deci veți primi foarte repede revista, dar, în același timp, stocul este limitat. Plata se poate face cu cardul, urmând pașii necesari de după completarea formularului. Alternativ, pentru cei care, din varii motive, nu doriți să achitați cu cardul, aveți soluția unui transfer bancar. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți doar pe salut@treizecizero.ro, de unde vom prelua fiecare comandă în parte. 

– În caz că mai sunt mailuri scăpate nerăspunse; ajungem la fiecare dintre voi. Promitem 🙂 Nu lăsăm pe nimeni fără răspuns, lămuriri sau o soluție.

 – Pentru comenzile din străinătate. Ele se fac via Poșta Română. Există o singură condiție, aceeași indiferent de zona de pe glob din care ne solicitați: comanda va include prețul revistei (revistelor) + cheltuielile de transport. De la 1 martie, Poșta Română le-a uniformizat, astfel că taxele pentru expedierea unui plic cu o revistă (sub 500g) sunt de 31,5 lei. Plata sumei finale se face de către cei interesați direct în contul nostru, iar dovada plății transmisă pe salut@treizecizero.ro, alături de datele de contact, declanșează procesarea comenzii. 

 

Mulțumiri pentru sprijin și interes. Și mai vrem poze cu revista, să vedem pe unde a ajuns 🙂

 

Comandă revista de AICI

 

Comentarii