50% OFF la al doilea exemplar

N-O LĂSA SĂ-ȚI SCAPE!

50 % OFF*
* la fiecare a doua revistă cumpărată

E ultima strigare! Ultimele exemplare din Treizecizero pe curat

  • Te ajutăm să faci un cadou unei persoane dragi.
  • Pentru fiecare revistă cumpărată, primești o reducere masivă la a doua.
  • Sezonul 2016 se termină, dar sezonul de cadouri începe acum.
Comandă
1 revistă - 60 lei / 2 reviste - 90 lei

* Primele 50 de comenzi primesc și un carnețel Treizecizero cadou

Ești un copil legitimat la un club de tenis sau știi unul?

Dacă ai un copil de până la 16 ani care joacă tenis și e legitimat la un club, sau cunoști unul căruia vrei să-i faci o surpriză, te ajutăm să-i faci cadoul. Îți oferim revista Treizecizero pe curat la jumătate de preț (*în limita stocului disponibil). Fă-i un dar fain cu care să-i cultivi dragostea de tenis!

Scrie-ne la salut [at] treizecizero.ro ca să-ți activăm reducerea.

*Această ofertă nu poate fi cumulată cu oferta 1+1, care presupune 50 la sută reducere la fiecare a doua revistă cumpărată

6 motive să cumperi revista

Tehnicalități de știut

  • În cadrul acestei promoții, reluăm procedura de expediere imediată a coletelor. Comanzi acum, primești revista la adresa menționată în maximum 48 de ore.
  • Transportul este suportat de noi. Nu te costă nimic transportul, indiferent de unde comanzi, de pe teritoriul României. Livrăm prin curierat rapid pe teritoriul României și prin Poșta Română în restul lumii
  • Modalități de plată acceptate: A) cu cardul, folosind formularul din această pagină. Securitatea este asigurată de procesatorul de plăți electronice MobilPay; B) prin transfer bancar. Scrie-ne pe salut [at] treizecizero punct ro pentru detalii.
  • Dacă ne comanzi din străinătate, scrie-ne pe salut [at] treizecizero punct ro. Taxa de transport se va adăuga prețului total al comenzii, dar promoția de 50 la sută se aplică și pentru tine.
  • 176 de pagini are Treizecizero pe curat.
  • Alte detalii, în Termeni și Condiții, AICI. Aruncă un ochi.
Pagina 166

La ce am fost martori în acești patru ani?

Camelia Butuligă

De obicei scriu repede ce am de scris. Pe de o parte e bine, pentru că, în sport, subiectele sunt perisabile și publicul nu te-așteaptă prea mult; din punctul de vedere al durabilității… texte mai vechi pe care le recitesc acum îmi provoacă deseori sprâncene ridicate și clătinări de cap. Ca de obicei, avantaje și dezavantaje. Însă rareori dau târcoale unui subiect fără să știu de unde să-l apuc, ca acum, când trebuie să scriu la ce am fost martoră în acești patru ani.

Treizecizero pe curat

Ați crescut împreună cu tenisul românesc, ni s-a spus. În acești patru ani s-au întâmplat lucruri fenomenale, pe care puțini le puteau prevedea. Cum s-a văzut asta din partea voastră de tribună? Cum ați trecut de la a vorbi în principal despre Federer și Nadal sau Serena Williams, Azarenka și Sharapova, la a vorbi despre o armată de români?

Citește articolul aici

Vrei mai multe astfel de texte? Cumpără revista de aici.

Download Preview PDF
Treizecizero pe curat