Simona Halep revine la Transylvania Open în 2025

Treizecizero | 2 octombrie 2024

Simona, care are în palmares 24 de titluri WTA, a jucat finala TO în 2021 și va fi prezentă la a cincea ediție a turneului clujean, alături de alte românce deja confirrmate, precum finalistele din 2023 și 2024, Gabriela Ruse și Ana Bogdan, și Jaqueline Cristian, semifinalistă în 2024.

În aceeași zi, cu câteva ore înainte de debutul victorios de la turneul din Hong Kong, am mai primit o confirmare a felului în care ia contur programul pe termen scurt și mediu al Simonei.

Ea a fost anunțată oficial printre participantele la Transylvania Open 2025, singurul turneu WTA 250 cu licență permanentă din România, la care revine astfel după trei ani.

Simona a fost pe afișul ediției inaugurale a turneului, cea din 2021, și a ajuns până în finală. La acel moment de asemenea într-o perioadă de revenire, dar după accidentări, ea a cedat meciul pentru trofeu contra lui Anett Kontaveit, aflată la acel moment în plină campanie de calificare la WTA Finals, lucru pe care l-a și reușit odată cu titlul de la Cluj.

Ulterior, Simona a trebuit să rateze, din motivele cunoscute, edițiile TO din 2022, 2023 și pe cea de anul acesta, primul în care turneul are loc în februarie, față de octombrie, conform tradiției inițiale.

Simona devine, astfel, a treia româncă ce a jucat o finală la Transylvania Open care e confirmată pentru ediția din februarie, alături de Gabriela Ruse (finalistă în 2023) și Ana Bogdan (finalistă în 2024). Jaqueline Cristian, semifinalistă anul acesta, va reveni și ea la Cluj.

Va fi și prima prezență într-un meci oficial în România pentru Simona din 2021 încoace.

Ediția 2025 va fi a cincea din istoria deja bogată a TO, competiție care a urcat repede în preferințele fanilor și ale jucătoarelor, fiind votată în ultimii doi ani drept cel mai bun turneu WTA250 din lume.

Biletele Early Bird s-au pus în vânzare începând de azi, pe site-ul oficial al turneului.

View this post on Instagram

A post shared by Transylvania Open WTA250 (@transylvaniaopen)

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi