Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/10 at 2:58 PM

Simona Halep joacă și dublu la Roma, vorbește despre nevoia de meciuri în picioare

 

simona2

Simona Halep a amintit, la conferința de presă de duminică de la Roma, despre necesitatea de a acumula mai multe meciuri în picioare pe zgură. “Am nevoie de alte câteva meciuri ca să simt jocul”, a spus favorita numărul 2 a turneului. În consecință, Simona a intrat și în turneul de dublu, unde face pereche cu fosta campioană de la Roland Garros, italianca Francesca Schiavone. Cele două le vor întâlni în turul inaugural pe Jurak/Parra-Santonja.

Altă apariție importantă pe tabloul de dublu este refacerea dublului Irina Begu – Monica Niculescu. Fetele, pereche de bază în echipa României de Fed Cup, le întâlnesc în turul 1 pe Liang/Marosi.

Alt dublu solid se anunță cel format de Raluca Olaru cu americanca Raquel Kops-Jones, o jucătoare redutabilă a acestei probe. Cele două le vor întâlni în primul tur pe Goerges/Soler-Espinosa.

Altfel, Simona a mai spus la conferința de presă că nu resimte în mod special presiunea locului 2 în clasament și că-l percepe ca pe ceva normal, dat fiind că a câștigat multe meciuri în sezonul 2015.

“Am amintiri frumoase de la Roma, de aici a început ascensiunea mea în clasament în urmă cu doi ani. Îmi place totul aici, orașul, mâncarea, turneul. O să vedem câteva meciuri tari la începutul turneului”, a mai spus Halep, care așteaptă în turul secund învingătoarea meciului dintre Alison Riske și Varvara Lepchenko.

 

 • oSorin

  Raquel Kops-Jones, Abigail Spears era partenera ei

 • Amadeus W

  Pronosticul lui Ravi Ubha, wtatennis.com, privind parcursul Simonei la Roma.
  “Tough For Simona. Halep has proved she can flourish in Rome, advancing to the semifinals as a qualifier – she won’t be playing qualies anytime soon – in 2013 before granting Suárez Navarro a walkover in the round of 16 last year.
  We know for sure that Halep won’t be bounced in the first round in
  consecutive weeks, since she is the beneficiary of one of eight byes. But her potential third round opponent will be dangerous since it will probably be either Venus Williams or Flavia Pennetta. It would have been harder if Garbiñe Muguruza – who has two wins over Halep – didn’t withdraw. Venus owns a 3-0 record against the Romanian, and yet another home favorite, Pennetta, is 2-0 against Halep on clay.
  If Halep progresses, a quarterfinal could result against Ekaterina Makarova. Is it time for Makarova to find form? Even if Makarova prefers faster surfaces, she handed Halep a heavy loss in Melbourne and stretched her to 7-5 in the third in Dubai.
  Prediction: Halep def. Makarova.”
  Asa sa fie Ravi !

Erste
Mergi pe site