Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/07 at 2:34 AM

Românii la Madrid: trei prezențe în sferturile de finală. Irina Begu joacă azi în două dintre ele

 

m5

Plutonul de români prezenți la Caja Magica pot considera săptămâna un succes: avem trei prezențe în sferturile de finală. Două dintre ele se datorează Irinei Begu, a treia, lui Florin Mergea.

 

Dintre cei doi, doar Irina Begu joacă joi. Ea va fi prezentă pe teren atât la simplu, cât și la dublu. Meciul Irinei cu Petra Kvitova (0-0 la head-to-head) va începe aproximativ în jurul orei 17:30, ora României.

După o pauză regulamentară între meciuri, Irina va reveni pentru meciul de dublu, alături de Lara Arruabarrena. Cele două le vor întâlni pe Garbine Muguruza și Carla Suarez Navarro, favoritele 3.

Tot azi își află adversarii din sferturi și Florin Mergea. El și Rohan Bopanna așteaptă învingătorii dintre frații Byran și perechea Cabal/Mannarino. Programul complet al zilei (orele sunt cele locale, cu o oră în urmă față de Ro) este aici.

  • Laura

    Interesant, 3 spanioloaice. Partea buna e ca Irina a mai jucat contra Muguruzei la dublu iar Carla o sa fie stoarsa de Serena (sau nu, daca e un meci de 2 seturi ultra-rapide).

    • Marius Popescu

      Cred că mai degrabă se adeverește varianta cu 2 seturi fulger: Carla tremură toată când dă cu ochii de Serena, i se înmoaie racheta.

Erste
Mergi pe site