Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/14 at 1:36 AM

Roma, zi plină: trei meciuri tari pentru fete și un duel românesc la dublu. Programul meciurilor

 

După rezultatele de miercuri, tabloul s-a așezat în așa fel încât fiecare dintre cele trei românce de pe tablou are câte un meci în egală măsură greu, dar abordabil, din motive diferite.

În ciuda unui head-to-head dezavantajos (0-3), Simona Halep pornește favorită cu Venus Williams și are ocazia să mai reușească o premieră. Irina Begu are deja experiența câtorva meciuri foarte tari anul acesta, pe care le-a pierdut în ciuda unei replici bune, iar acum o întâlnește pe Victoria Azarenka într-un moment în care bielorusa face eforturi mari să-și regăsească forma de altă dată. Față de precedentele patru meciuri directe, toate pierdute, Irina este acum vecină de clasament cu Vika, la marginea Top 30.

Singura care are un h2h pozitiv e Alexandra Dulgheru, care se revede cu Ekaterina Makarova la cinci ani de la precedenta întâlnire. Și aici lucrurile s-au schimbat între timp. Makarova a ajuns jucătoare de top 10, în vreme ce Alex a regăsit anul acesta drumul cel bun, înapoi spre Top 50. Dar momentul Makarovei nu unul care să impresioneze, iar dacă mai are resurse fizice după cele patru meciuri câștigate deja la Roma, Alex are șansa ei la un nou rezultat excelent.

Pe lângă toate aceste meciuri, mai avem alte două apariții la dublu. Meciul vedetă pentru noi este duelul direct cu numărul 7 în circuitul ATP dintre Horia Tecău și Florin Mergea. De asemenea, Simona Halep va reveni pe teren pentru meciul de dublu. Ea și Francesca Schiavone le întâlnesc pe Kudryavtseva/Pavlyuchenkova.

Orele:

Alexandra Dulgheru – Ekaterina Makarova – Pietrangeli, ora 12:00, ora României

Horia Tecău/JJ Rojer – Florin Mergea/Rohan Bopanna – Court 1, ora 12:00, ora României

Simona Halep – Venus Williams – imediat după meciul Alexandrei, pe același teren

Simona Halep/Francesca Schiavone – A. Kudryavtseva/A. Pavlyuchenkova  - Court 2, aproximativ 17:00

Irina Begu – Victoria Azarenka – Centrale, ora 22:00

 

 

  • Paul Feval

    As putea sa spun fara sa gresesc un “Hai Romania” inimos. O zi frumoasa pentru tenisul romanesc. Hai Romania!

    • oSorin

      Hai, hai, hai

Erste
Mergi pe site