Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/01 at 10:05 PM

Monica Niculescu și Andreea Mitu, la un pas de tablou la Madrid. Dulgheru și Begu debutează sâmbătă, iar Simona Halep, duminică

mitu

Cele două românce prezente pe tabloul de calificări de la Madrid, Monica Niculescu și Andreea Mitu, s-au calificat azi în ultimul tur de calificări și vor reveni pe teren sâmbătă pentru meciul decisiv. Monica a revenit după pierderea primului set și a eliminat-o pe Gabriela Dabrowski, 4-6, 6-3, 6-0, în vreme ce Andreea a câștigat în două seturi strânse cu Alla Kudriavtseva, 7-5, 7-6.

Monica o va întâlni, sâmbătă după-amiaza, pe învingătoarea dintre Kateryna Bondarenko și Marina Erakovic, meci care se va juca de asemenea sâmbătă, dar în jurul prânzului. La rândul ei, Andreea Mitu o va întâlni pe olandeza Richel Hogenkamp.

Tot sâmbătă debutează și două dintre româncele intrate direct pe tablou. Alexandra Dulgheru o întâlnește pe Ana Ivanovic (0-1 head-to-head), într-un meci programat pe arena principală, Manolo Santana, aproximativ în jurul ore 16:30. Irina Begu joacă vs Kurumi Nara (1-1 head-to-head), pe a doua arenă (Arantxa Sanchez-Vicario), aproximativ în jurul orei 15:00.

Despre tabloul feminin de simplu ați putut citi aici.

S-a anunțat și programul zilei de duminică, zi în care debutează Simona Halep. Favorita numărul 2 a turneului e programată a patra în programul zilei de pe Manolo Santana, un program interesant, cu Sharapova – Bacsinszky, Serena – Brengle, apoi un meci din ATP încă nedecis și meciul dintre Simona Halep și Alize Cornet (aproximativ ora 17:30, ora României), programul urmând să se încheie cu Azarenka – Venus.

De asemenea, s-a anunțat programul tabloului de dublu feminin: Raluca Olaru face pereche cu Janette Husarova, iar cele două joacă vs Strycova/Krajicek, iar Monica Niculescu face pereche cu Anabel Medina, iar cele două le întâlnesc pe Mladenovic/Pliskova.

 

 

 • Luisa

  Irina si cu Alex joaca maine.

 • Marius

  cine transmite in Romania Madrid-ul?

 • BrainDonor

  O mică corecție. Simona e programată a doua pe terenul Manolo Santana duminică.

  • http://www.agendavisurilor.ro Ciprian Nicolae

   nu era meciul al patrulea?

 • Iulian

  hai begu.. serverste pt meci cu ivanovii

  • http://www.agendavisurilor.ro Ciprian Nicolae

   poate Dulgheru, Begu deja a castigat!

   • Iulian

    da, dulgheru.. :D ma uitam si la scorul lui begu cand am scris.. si d-aia

  • Suhov Adrian

   Tiebreak

 • oSorin

  Andreea Mitu a batut :)

Erste
Mergi pe site