Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/02 at 8:59 PM

Andy Murray câștigă două meciuri într-o zi, îl “ceartă” pe Lukas Rosol: “Toată lumea din circuit te urăște”

 

Andy Murray a fost protagonistul unui mic maraton sâmbătă, la Munchen. Din cauza ploii, programul turneului a fost dat peste cap, astfel încât sferturile și semifinalele s-au jucat în aceeași zi. Murray a trecut cu bine testul, învingându-i pe rând pe Lukas Rosol și pe Roberto Bautista Agut, înainte de a reveni, spre seară, și pentru meciul de dublu, în care a jucat alături de partenerul tradițional al lui Horia Tecău, Jean Julien Rojer. Cei doi au fost învinși de Peya/Soares.

Evenimentul viral zilei a fost însă schimbul de replici dintre Andy și Lukas Rosol. Cehul l-a ciocnit “accidental” pe Murray într-unul dintre schimburile de teren, motiv pentru Andy să-i spună, ceva mai târziu: “Nimeni nu te place în vestiar. Toată lumea din circuit te urăște”.

Murray a spus ulterior că Rosol i-a cerut ulterior scuze la vestiar și că mai fusese avertizat în privința cehului. “A dat peste mine fără niciun motiv. Apoi s-a dus în terenul lui ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, fără să spun nimic. Dacă îmbrâncesc pe cineva din greșeală, îmi cer scuze. N-am mai avut probleme cu el până acum, dar o mulțime de jucători mi-au zis că obișnuiește să facă astfel de lucruri. E ceva prostesc. Nu face decât să mă motiveze și mai mult, i-am și spus asta la vestiar”, a declarat Murray.

În timpul turneului de la București, Rosol a fost implicat într-un alt incident în timpul meciului cu Guillermo Garcia Lopez, spaniolul refuzând în primă fază, accidental sau nu, să dea mâna cu Lukas.

În ceea ce va fi prima sa finală pe zgură a carierei, Murray îl va întâlni pe Philipp Kohslchreiber, fost campion la acest turneu în două ocazii. Cei doi au avut un meci spectaculos anul trecut, la Roland Garros, câștigat în cinci seturi de britanic.

  • Luisa
  • dakesis

    mare primadona si Murray asta… Parca ar fi un copilas de la cresa… Mai ramanea sa faca ‘na-na-na-na-na’ si sa scoata limba la el… Mi se pare absolut patetic scotianul asta, un cry baby.

Erste
Mergi pe site