Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/12 at 1:44 PM

Alexandra Dulgheru trece în turul al doilea la Roma; Simona câștigă la dublu

dulgheru1

Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul secund al turneului de la Roma, după o victorie în trei seturi, 6-7, 6-3, 6-3 cu japoneza Misaki Doi. Venită din calificări, Alexandra își adaugă astfel alte puncte importante în clasament și ar putea sălta până în zona locului 62. Meciul a durat două ore și 25 de minute, iar Alex a recuperat de la un set și un break dezavantaj.

Următoarea adversară a ei urmează să fie decisă între Schmiedlova, intrată pe tablou ca lucky loser, și Safarova, favorita 12.

Simona câștigă în primul tur la dublu

Simona Halep a debutat, la rându-i, cu o victorie în turneul de dublu, unde a luat un wildcard alături de Francesca Schiavone, fosta campioană de la Roland Garros. Cele două au câștigat, 6-2, 6-2 versus Jurak/Parra. În turul următor, adversarele lor se vor decide între perechile Kudryavtseva/Pavlyuchenkova și Burnett/Paolini.

Simona și Francesca s-au antrenat împreună înaintea meciului – video mai jos.

În cursul zilei de azi joacă și Irina Begu, care o întâlnește pe Ursula Radwanska.

De asemenea, Irina Begu și Monica Niculescu au meci în turul 2 la dublu cu favoritele 1, Martina Hingis și Sania Mirza.

Riviviamo insieme l’allenamento di questa mattina di Simona Ha…Questa mattina Simona Halep è stata tra le prime a scendere in campo per allenarsi!Riviviamo insieme qualche suo scambio con Francesca Schiavone. Le due saranno impegnate insieme oggi per il match di doppio contro la coppia Jurak/Parra Santoja.#tennis #ibi15

Posted by Internazionali BNL d’Italia on Tuesday, 12 May 2015

  • Bursucul zburăreț

    Trist. Din trei meciuri cu românce, nici o partidă televizată. Bine totuși că victoriile curg. Două deja și Begu începând bine partida cu Urszula.

  • Ștefan

    Avem un nou dublu de senzatie

Erste
Mergi pe site