Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/04/27 at 6:14 PM

Alexandra Dulgheru și Marius Copil au primit wildcard-uri la Madrid

 

alex dulgheru1

Turneul de la Madrid continuă tradiția oferirii de wildcard-uri pentru jucătorii români. Astfel, Alexandra Dulgheru a primit un wildcard pentru tabloul feminin de simplu, în vreme ce Marius Copil este încă o dată intrat direct pe tabloul masculin. Turneele de Premier Mandatory, respectiv Masters de la Madrid au loc săptămâna viitoare.

Lista completă a wildcard-urilor de anul acesta îi cuprinde pe Nicolas Almagro, Marcel Granollers, Pablo Andujar și Marius Copil, respectiv pe Silvia Soler, Lara Arruabarrena, Tita Torró, Francesca Schiavone și Alexandra Dulgheru.

Printre alții, Thanassi Kokinakkis și Janko Tipsarevic au primit wildcard pe tabloul de calificări.

Alexandra a jucat anul acesta finala la Kuala Lumpur și, printre altele, a ajutat echipa României să câștige în meciul de baraj cu Canada, care a asigurat promovarea în prima ligă a Fed Cup. La rândul său, Marius Copil a bifat prima victorie într-un turneu de Grand Slam și a ajutat echipa de Cupa Davis a României să câștige cu Israelul.

 • stefanb

  Cadouri binevenite de la Tiriac, numai sa si le merite. Lui Marius nu-i dau sanse dar Piti macar de un tur sa treaca.

 • BqR

  Asa a primit si Simona inainte de BIG BANG. Turneul acela a declansat marea explozie.

 • tavi

  Tiriac ,ca bun roman,le da un imbold.Acum sa vedem cum si cat vor profita de el atat Alex cat si Marius .Oricum mult succes fetelor si baietilor la Madrid ! Sa ajunga macar in semifinala daca nu in finala un reprezentant de la noi….

 • Toma

  Cu toate criticile, Țiriac îi ajută pe ai noștri. Că ar putea face mai multe, ok, dar la vîrsta lui e explicabil, nu-i mai arde de implicări în munca de jos, în organizări de cluburi, competiții mici etc. Îi așteptăm și pe ai noștri să confirme. Poate nu chiar la nivelul Simonei, dar măcar un tur-două i-ar susține și lui Țiri, alegerile pentru wild card.

Erste
Mergi pe site