Stream
o idee Treizecizero.ro, incurajata de
Erste
2015/05/10 at 3:25 PM

Alexandra Dulgheru a intrat pe tabloul principal de la Roma

 

Alexandra Dulgheru continuă să aibă succes în calificări și să acceadă pe tablourile turneelor importante. Ea s-a calificat, azi, în draw-ul principal de la Roma, după o victorie în trei seturi cu Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3. Asta, în ciuda unui mic accident în setul secund, când Alex a lăsat să-i scape un avantaj de 4-1, văzându-se trasă în decisiv.

Despre incomoda Tsurenko a amintit și Simona Halep în conferința de presă de duminică, de la Roma, când a fost întrebată despre amintirea preferată de la Wimbledon 2014, ea nominalizând meciul din turul 2 cu Tsurenko (atunci când a câștigat cu mari emoții) ca pe un episod relevant, alături de victoria din sferturi cu Lisicki.

Monica Niculescu n-a reușit, din păcate, să treacă de calificări, pierzând în turul secund cu Bojana Jovanovski, 6-4, 5-7, 6-4.

Condusă cu 5-0 în setul decisiv, Monica a fost la un pas să reușească o revenire excepțională: a întors până la 4-5 și a avut serviciul, dar n-a reușit să facă și ultimul pas. Monica rămâne la Roma pentru tabloul de dublu, unde face pereche cu Irina Begu.

După efortul Alexandrei, vom avea astfel trei românce pe tabloul principal de la Roma: Halep, Begu și Dulgheru.

 • Ștefan

  Monica a pierdut meciul de azi cu Bojana … ieri cand a jucat 3 seturi cu o pustoaica care avea doar vreo 17.000 de dolari in cont in toata cariera; de obicei Monica reactiona altfel in astfel de meciuri.

 • Murat

  Bravo Piti, cat mai multe tururi te asteptam..

 • Amadeus W

  Alexandra are posibilitatea sa treaca de japoneza Misaki Doi (111 WTA, 24 ani, stângace) daca este în plenitudinea fortelor sale. Este prima confruntare dintre cele doua jucatoare.
  Irina are ca adversara pe Urszula Radwanska (109 WTA, 24 ani, dreptace); cred ca se va califica fara probleme. S-au mai întâlnit de 2 ori, la Taskent în 2012 (6/1 6/3) si la NY în 2013 (3/6 3/6).
  Succes fetelor si un parcurs cât mai lung.

 • Bursucul zburăreț

  Cuplul Begu/Niculescu a trecut în runda 1 de Liang/Marosi. Keys trece de Brengle. În schimb Sam Stosur a ținut morțis să își bage picioarele în șansele mele la un Draw Challenge decent…
  PS. Raluca Olaru joacă acum la dublu pe terenul 4.

Erste
Mergi pe site