TreizeciZero Fed Cup
andreea mitu
Treizecizero.ro

Ce victorie!
Andreea Mitu obține rezultatul carierei, o învinge pe Bouchard, aduce România la un punct de Grupa Mondială!

19-04-2015

Andreea Mitu aduce România la un singură victorie de calificarea în Grupa Mondială a Fed Cup! Într-o răsturnare de situație cum numai în Fed Cup e posibilă, România a ajuns în situația de a nu putea conta, la ora meciului trei, pe niciuna dintre cele mai cunoscute patru jucătoare de simplu ale sale, jucătoarele care au dus greul tururilor anterioare. Dar soluțiile tenisului feminin românesc sunt numeroase: după Alexandra Dulgheru, ieri, a venit rândul Andreei Mitu azi să reușească un rezultat excepțional. Ca și Alexandra, Andreea a învins-o pe Genie Bouchard la ea acasă. Mitu ocupă locul 104 în clasamentul WTA, iar săptămâna trecută, la Charleston, reușise primele ei victorii din carieră în circuit. Anul trecut, Andreea intenționase să abandoneze tenisul.

“Nu m-am așteptat nici măcar să joc, cu atât mai mult să se întâmple astea. Mulțumesc tuturor pentru că au fost aici, înseamnă mult pentru mine”, a spus Andreea. “Să joci și să câștigi pentru țara ta este cu adevărat special, nu se compară cu victoriile din tur”. Andreea a încheiat meciul în lacrimi, abia stăpânindu-și emoțiile în primele secunde de după meci.

 

mitu m

La final, concentrarea se transformă în descătușare: Andreea Mitu plânge. Tocmai a învins numărul șapte mondial și finalista de la Wimbledon, tocmai a adus România (și) mai aproape de grupa principală, tocmai i-a făcut fericiți pe frumoșii suporteri români din tribune. La schimb, aceștia îi sărută obrajii și mâinile. Cu greu, Irina Begu și celelalte fete o conving pe Andreea să râdă, să se bucure de meciul acesta.

Înaintea meciului, cine să anticipeze astfel de scene? La 23 de ani, aflată la poarta primei sute mondiale, Andreea Mitu a aflat că joacă cu Bouchard abia azi, când Irina Begu și staff-ul au decis să se păstreze pentru dublu. Astfel, calculele hârtiei trimiteau cu gândul la un meci de dublu decisiv. Acum, după marea reușită a lui Mitu, Dulgheru are șanse să închidă partida în chiar meciul următor, împotriva tinerei Abanda. Încă o dată, am învățat că nu există niciun motiv de a mai face calcule pe hârtie când vine vorba de Fed Cup.

Bouchard venea după patru înfrângeri în ultimele patru meciuri, toate cu jucătoare mult mai slab cotate, dar chiar și așa, pornea mare favorită. Dar iată că motive să domine atmosfera au și azi, la fel ca ieri, tot suporterii români, care sunt și mai mulți, și mai gălăgioși.

Alina Tecșor, căpitanul echipei României, spunea înaintea meciului că esențial pentru Andreea este să reziste primelor două-trei lovituri din fiecare schimb. Asta a făcut foarte bine Alexandra Dulgheru, ieri, și asta avea să încerce – cu mare succes – și Andreea.

Se pornește cu câteva ghemuri fără mari reușite, până la un passing în lung de linie al Andreei, executat cu backhand-ul din alergare. Nu sunt mingi de break la început de meci și, chiar dacă Andreea începe să dea drumul la forehand, Bouchard își apără serviciul și merge (nu fără emoții) la 3-2.

Spre deosebire de ziua precedentă, Bouchard încearcă să joace mai îngrijit, pune ceva mai mult lift în lovituri și numără erorile Andreei până la primele două mingi de break ale meciului: românca o salvează pe prima, însă își cedează serviciul după o dreaptă lovită cu rama. Este 4 la 2 pentru Canada.

Urmează un ghem definitoriu pentru primul set, cu două sau trei lovituri bune și alte șapte–opt greșeli neforțate, când din partea lui Bouchard, care se vede în situația de a salva două mingi de re-break, când de partea Andreei Mitu, care ratează primele două șanse, însă o fructifică pe a treia când Bouchard mai trimite o dreapta în burta fileului. De la 4-3 se ajunge rapid, cu serviciul, la 5-4, astfel că Mitu trebuie să-și câștige serviciul pentru a trimite setul în prelungiri. Începe bine, cu un punct frumos construit, anulat apoi de o dublă greșeală. Dar urmează alte două mingi închise cu o combinație de două lovituri, și Mitu are două șanse de 5-5, ambele anulate în atac de Bouchard, a cărei experiență îi spune să se agațe de ghemul acesta. După alte două greșeli neforțate ale româncei, Bouchard câștiga primul set (totodată primul ei set în ultima lună de zile).

Însă între Eugenie Bouchard și Andreea Mitu nu sunt mari diferențe. Drept este că Andreea ar fi putut fi mai consistentă (mai ales că în primul set a greșit mai mult decât Bouchard), însă canadianca traversează o perioadă cu adevărat nefastă și nu pare (cu câteva rare excepții) o jucătoare de top zece. Văzând-o jucând, te încearcă o timidă părere de rău și speri că problemele ei nu sunt foarte serioase.

Dar uite că începe setul doi și acesta e mai zăpăcit decât primul: Andreea face break în chiar primul ghem, apoi se duce rapid la 2-0. Însă în doar cinci minute se face 2-2, apoi, după un joc prelungit, încheiat de o greșeală a Andreei, Bouchard ajunge la conducere: 3-2 pentru Canada, ai cărei suporteri de tenis sunt la fel de entuziaști ca nemții la operă.

Românii, în schimb, celebrează fără rezerve ghemul de 3-3 al Andreei care, atunci când va dubla loviturile câștigătoare (forehand-ul ei nu e doar superb, ci și foarte eficient) cu o (și) mai bună deplasare la minge, va avea rezultate din ce în ce mai bune. În orice caz, după 80 de minute de tenis și 17 game-uri, spectacolul a fost asigurat mai degrabă de loviturile sale câștigătoare. Ea reușește să-și câștige serviciul, egalează la patru și întoarce presiunea în terenul lui Bouchard.

De aici încolo, fiecare ghem e decisiv pentru soarta setului doi. Iar tensiunea, după câte se vede, o apasă mai serios pe canadiancă: Mitu face iarăși câteva puncte bune și se aduce în situația de a servi pentru set la 5-4.

Sunt câte trei break-uri pentru fiecare jucătoare, iar Bouchard – în nici măcar un minut – are încă trei șanse de re-break. Dar Mitu le salvează spectaculos pe toate și ajunge la doar două puncte distanță de setul doi. Încă o minge de break, urmată de un punct direct al româncei, de astă dată cu serviciul. Și apoi un backhand nereturnabil și o primă minge de set. Se poate! Sau? E iarăși egalitate, apoi încă o minge de break și iar egalitate. Game-ul acesta începe să semene cu ultimul joc al partidei Bouchard – Dulgheru, de aseară, iar Andreea este cel puțin la fel de curajoasă și inspirată ca Alexandra: adună fără ezitare două mingi câștigătoare și uite-o că aleargă spre banca României: este 1-1 la seturi!

Nici n-a știut cât e scorul: “Alina mi-a spus mereu să nu mă gândesc la scor și să dau în minge”

Îți amintești că Andreea este la meciul ei de debut în Fed Cup, dar mai verifici o dată, doar ca să fii sigur. Da, e primul, iar fata aceasta pare să se bucure din ce în ce mai mult de ocazia prezentată.

Face break în primul ghem din decisiv, apoi confirmă pe propriul serviciu: este 2 la 0 și te gândești că până acum a servit foarte bine, că de-acum fiecare ghem pierdut de Bouchard o va costa și meciul. Însă canadianca – deși are o privire rătăcită – vine la 1-2.

Andreea răspunde cu primul ei ghem alb, face 3 la 1 și câștigă încă patru puncte la rând pe serviciul lui Bouchard: 4 la 1. De acum încolo dreapta Andreei vine și mai tare, serviciul ei e și mai agresiv, iar România se află la un singur joc de victorie. Ce meci face Andreea, ce meci. Și e gata într-o clipită, victorie imensă pentru Andreea Mitu, care încă se luptă cu lacrimile la primul interviu de pe teren.

Spune că a dormit bine, căci nu se aștepta să intre în teren. “Emoțiile au început abia azi, când Irina a decis să se păstreze la dublu”. Nu ar fi crezut că poate obține victoria asta, pentru că e mai degrabă realistă decât pozitivă. “Dar Alina a continuat să-mi spună să nu mă gândesc la scor și să continui să dau în minge. La un moment dat chiar am întrebat-o cât e scorul…”

În meciul următor, vine din nou rândul Alexandrei Dulgheru: după ce aseară ne-a readus în joc, Alex are acum șansa de a închide disputa cu Canada și de a califica România în Grupa Mondială. Alexandra o va întâlni pe Francoise Abanda.

 • Adi

  Bravo, Andreea si Alexandra! HAI ROMANIA!

 • Alex23

  Ce bine ca a venit Bouchard la Fed Cup! :) BRAVO ANDREEA! Esti o scumpa si te iubim!

  • Leia Sofia

   Cred ca deja regreta din tot sufletul. Mai bine se dadea accidentata sau juca la Stuttgart. Acolo lua numai o bataie si de la o jucatoare mai bine clasata. Asa, si-a luat-o de doua ori :-))))) Plus ca s-a mai facut si de “cacao” 😀

   • Oita Shaun

    si nu oriunde, ci acasa la ea :)

    • Leia Sofia

     Nu mai joaca la Montreal deloc. Anul trecut in turneul WTA a luat-o rau de tot in primul tur. Acum doua la rand :)

     • Oita Shaun

      inseamna ca locu’ e de vina, nu ea :)))) daca s-ar fi jucat in oricare alta parte, Jenica rupea tot, 6/1 6/1 dadea la ambele fete :)))))

 • basescu

  S-a facut dreptate!

 • andrepeno

  si pe acest articol tot Andreea a castigat…ok nu visez :)

 • AF1

  ‘mult mai slabe’ sau ‘mult mai slab cotate’

  • oSorin

   graba

 • gabi

  felicitari mitu. vreau sa te vad in primi 30 . modelul infumurat o va lua in jos rau dupa wimbledon

 • http://www.pasro.ro/ AlternativaPAS

  :) Vaaaaai, dar nu se poate, la ei joacă Bouchard și la noi Halep se ține de Poarșe…

 • Mihai Gagiu

  http://www.fedcup.com/en/teams/team/profile.aspx?id=ROU

  Romania a mai fost in Grupa Mondiala in 1992. Deci nu “pentru prima data in istorie” :)

 • xyz

  Reporter: “Domnule Ilie Nastase, ce parere aveti de victoria obtinuta de Andreea Mitu in fata Eugeniei Bouchard?”

  Ilie Nastase: “Ma asteptam, am spus de foarte multa vreme ca Andreea este o jucatoare talentata, o urmaresc de 2-3 ani si cu spuneam mai devreme, ma asteptam sa castige astazi”

  Dialog imaginar dar nu imposibil :)

  • andrepeno

   :)))) Doamne cum se razbuna Karma pe toti

  • magus1349Jr.

   Foarte probabil. Acum e si el politician.

  • gabi

   Ilie incepe sa se oftice . Nu o sa mai fie bagat in seama! :))

  • Leia Sofia

   Sau: “N-am vazut. Am fost ocupat cu turneul” 😛

   • Marc_ro

    …de la parlament 😛 :)

  • Liviu

   Mitu? Aaaaa…aia care mi-a demonstrat ca sunt idiot ? Ca sa fac, asa m-am nascut :)

 • A-tea-P

  buuun! sa umplem si pagina asta :))))

  • laura

   Well ce feeling ai, mai poate Abanda sa joace ca ieri?

   • nobody

    Nu se mai repeta minunea de ieri, nu cu Alex :)

    • A-tea-P

     esti chiar tu, nobody? chiar tu? pentru prima data ai si tu o certitudine? :)))))

     • nobody

      Imi cer scuze, am exagerat un pic, adrenalina e de vina :)

     • A-tea-P

      :)))))))))))))))))))))))))))))

   • A-tea-P

    doar daca ne omoara Alex cu dublele ei si joaca doar cu serviciul 2 :))))
    kiddin’. si asa o bate.

   • Marc_ro

    Nu are cum,
    Alex e mult mai constanta decat Irina

 • AF1

  Meciul asta e al Alexandrei. Pentru ca experienta plus inteligenta.

  Hai Romania!

  • andrepeno

   extraordinar am uitat ca mai avem un meci asa adrenalina am in mine…go Alexandra

   • Sorin B

    Cam ca si Simo când mergea la 5-3 cu Pliskova sa o felicite pentru participare, anticipat…

 • Sorin B

  Un regat pentru un link…

 • Kahn Flo

  Bravo Andreea Pliskova! Hai Alexandra Kuznetsova!

  • Marc_ro

   nu ne jicni fetele, pls :)

   • A-tea-P

    :)))

  • Liviu

   a fost buna asta :)

 • Ștefan

  Acum este clar ca Bouchard a fost “opera” lui Saviano; ma refer la “explozia” 2013-2014; dupa ce Genie si-a luat aere si a inceput sa-l flituie pe Nick (vezi, celebra replica de la Singapore, “te rog sa-mi spui ce caut eu aici?”, invocand faptul ca nu a pregatit-o corespunzator), totul merge in sens invers. Iar Saviano s-a reorientat spre alta provocare.
  Dupa Wimby, prevad ca Genie va redeveni o jucatoare de pluton.

  • guestu

   nu cred ca are rabdare pana atunci.

   • Ștefan

    Am spus matematic, pentru ca pana atunci o tin in viata si in top 10 punctele de la RG 2014 si Wimby 2014; dupa Wimby va fi vai si amar pentru ea.

    • guestu

     stiu. iar eu ma refeream la ce joaca. :)

  • Liviu

   Asa e …dar ce jucatoare va deveni Stephens…

 • Adrian

  Who beat Bouchard today? "Mitu!" Who else beat Bouchard this year? "Me too!, " said nearly every WTA player. #TooSoon #Nope— TennisGreg (@Tennis_Pusher) April 19, 2015

 • Ale

  Vedeti fratilor ca se poate si fara Simona?
  (asta este pentru aia care o injurau)

  • Bogdan

   Sa fim seriosi, in grupa mondiala nu se poate, dar e bine ca ajungem acolo prin munca tututror fetelor.

   • Ale

    Avem echipa,avem valoare…

  • A-tea-P

   acum toata lumea vede partea pozitiva a faptului ca simona nu a fost la fed cup.
   dar ne aprindem usor in loc sa asteptam evolutia lucrurilor. trist..

   • Ale

    Eu vorbeam la modul general.

    • A-tea-P

     si eu. tot la general.

     • Ale

      :))))

     • Ale

      zau ca nu te inteleg,

  • ellie_blue

   Simona a fost prima care a spus ca fetele joaca bine si ca are incredere.

  • florin78

   La meciul acesta am spus dupa tragerea la sorti ca se poate. E normal sa dai incredere si altor fete si se va vedea in viitor cat de bine le prinde si Alexandrei si Andreei.

   • Ale

    Normal ca se poate,poate a fost mai bine ca nu a venit Simona,a fost un adevarat test pentru celelalte,au aflat de ce sunt capabile(daca nu stiau inca).

  • Iulian

   Ai fost simpatică cu paranteza :) Probabil ți-a fost frică să nu-ți iei șuturi de la aripa dură de comentatori, deci importantă precizarea 😉

 • scrumm

  Felicitari Andreea! Ce plans a tras la final saracuta.
  Imi aduc aminte de articolul Cameliei despre Bouchard de acum aproape un an. Foarte concis si cu multe insight-uri in de ce Genie nu va fi ‘the next big thing’. Imi amintesc deasemenea si cum a fost luata la suturi pt ca a avut curajul sa puna punctul pe i.
  O lectura placuta pt cine vrea sa-l reciteasca.

 • guestu

  a luat-o repede, alex, sa fie clar huz da boss

 • Adrian

  #Bouchard : "I will pass! " Yes you DID! Bravo Romanian girls ! @AlexDulgheru and #Mitu #FedCup pic.twitter.com/nMYstB6Bjq— OurNumberOneRF (@Mikno78) April 19, 2015

 • Gabriel

  Atitudine excelenta si atmosfera relaxata in echipa Romaniei la acest meci cu Canada, spune comentatorul in engleza, de la fata locului. Cu o mare admiratie. Se explica astfel de ce victoriile se leaga, de ce fetele merg apoi in WTA cu forma buna….

  • Ella

   Da ,sunt foarte faire-play comentatorii canadieni! au tot elogiat-o pe Andreea si in timpul meciului.

 • If0014

  Seara de cosmar pentru hateri si troli :)

  • Oita Shaun

   sunte ametiti, nu-si dau seama inca racheta cui i-a lovit :))))

 • Lawrence

  2-0 pentru Dulgheru deja, vrea sa termine repede! :)

  • nobody

   Ho, ai putintica rabdare :)

 • laura

  http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?c=en

  Pentru cine vrea merge si este super.

 • Lucian LS

  Comentatorii canadieni spuneau ca Bouchard nu mai apre pe tabloul uneu competitii. Se refereau a Stuttgart sau la alta? Pentru ca si ei par destul de ingrijorati de sanatatea ei.

  • A-tea-P

   Stuttgart. au mentionat Stuttgart.

   • Bogdan

    Vine la vara la Bucuresti.

    • Zeus

     vine, ca iese din primul tur la wimbledon

     • Bogdan

      Ai vazut ca m-ai citit?:)))

  • Ella

   au zis de Stuttgart

 • Laur0707

  Am si eu o rugăminte, nu-i doriți răul Eugeniei, o vrem in top in mod constant. Trebuie sa avem pe cine ne reface moralul! :))

  • nobody

   Mery deja si-a exprimat sustinerea neconditionata, stie ea ce stie :)

  • Cipri

   Nu e chiar asa . Remember Wimbly 2014 …

   • Steph

    Nu stiu de ce din departare, mi se pare ca o ai la avatar pe Errani, si tot verific poza. Am facut-o de cateva ori

    • Cipri

     O am pe Simo , de ce ? 😀

 • Luisa

  Ce repede s-a schimbat statutul canadiencei! Din fetita aruncată in lupta la plesneala, s-a transformat in cuiul care abia se tine de perete si de care atârna toata speranța țării ei. Ar trebui sa fie meci ușor pentru Alex.

 • Alex23

  A auzit deci si Nastase de Andreea Mitu? :)

  • guestu

   Nastase aude tot…cu intelesu sta mai prost :)

 • ralu_dani

  Junioara cam simte presiunea care este acum pe ea, dar oricum se vede ca joaca mai bine decat Eugenia. Daca isi da drumul la mana va avea ceva de munca Alex cu ea!

 • Adrian

  S-a retras si Jankovic de la Stuttgart, accidentare la picior

 • oSorin

  this is a hokey arena, after all :)))

 • emil

  cum una are probleme cum celelalte sar si fac treaba,asta se numeste ECHIPA,bravo

 • nobody

  Nu stiu daca e abordarea Alexandrei corecta, in felul asta nu rezista fizic.

 • Ale

  Alexandra ce face!?

  • nobody

   Asteapta greseala adversarei, nu stiu daca e foarte buna strategia asta.

   • ralu_dani

    Nu este, ca nu prea greseste junioara……va fi un meci complicat!

   • Ale

    Parca a si cazut mai devreme,am impresia ca nu prea a luat-o in serios pe Abanda.

    • nobody

     A cazut dinadins, ca a calcat stramb.

 • damaris88

  nu imi place…

 • AF1

  Asta mica, Abanda, are de 5 ori mai mult talent si sange rece decat Eugenia

 • Shrapnel

  Si totusi, Alexandra va invinge…nu va panicati.

 • Laur0707

  Trebuie sa ia meciul in serios, s-au mai văzut surprize prin Fed Cup :)

  • florin78

   e nici chiar asa nu ai vazut chiar la meciul asta ca au castigat numai favoritele.:)

 • laura

  Ohoooooo fata este chiar periculoasa.Sper ca Alex se tine bine. Nu vreau dublu.

 • andrepeno

  pffff hai Alexandra…s-a adaptat bine Abanda la jocul Alexandrei

 • Gabriel

  Locul 260! What’s wrong with her?

  • Sorin B

   18 years old, if that can be considered wrong!

 • HappyM
  • oSorin

   buna si asta :))

 • Kahn Flo

  Nu joaca deloc rau Abanda! Alexandra trebuie sa schimbe tactica si sa incerce sa nu-i dea ritm.

 • shadal

  i-ati urat mashei la multi ani?

  • Ale

   De ieri.

   • Adrian

    Ti-a si raspuns?

    • nobody

     Nu, ca nu crede in urari :)

     • Adrian

      O confunzi cu Genie :)))

     • Ella

      e o superstitie…))

    • Ale

     Nu,i-am dat si dedicatie..Maria-Maria/Carlos Santana.
     Nu ma supar,ea sa fie sanatoasa.

     • Adrian

      Ok, dar sa nu ii raspunzi nici tu cand o sa iti ureze ea de ziua ta. Sau nu, ii raspunzi in chineza

  • Adrian

   Nastase: “Cine e Masha? Nu am auzit de ea” :))

 • andrepeno

  se ingroasa gluma cu Abanda asta

  • nobody

   Nu-i obligatoriu, nu poti sa ai precizia aia tot meciul. O sa apara si erorile.

 • Valentin

  Daca merg lucrurile tot asa, ne vedem si la dublu.

 • Laur0707

  Lipsa de concentrare, a ieșit râzând pe teren. Hai cu focusul, meciul se câștiga pe teren!

 • florin78

  E relaxata Alexandra nu prea se vede bine meciul asta.

 • Shrapnel

  E ok, a gresit aici Alexandra, dar incepe sa ajusteze bine jocul. Calm, lume.

 • Sorin B

  Alex are trac, prea multe UE!

  • Valentin

   A intrat prea relaxata pe teren.

 • A_Jo_Fanny

  Meciul asta arata ca in fabula cu iepurele si broasca testoasa… nu inteleg de ce reusim sa ne tinem in priza pana la sfarsit?!?!

 • Steph

  stie cineva ce inaltime are Abanda?

 • damaris88

  5 gameuri la rand..ce cosmar

  • nobody

   Aveti bre rabdare, va repeziti ca fata mare la maritat :) Un meci de tenis e gata… cand e gata.

 • magus1349Jr.

  HAi Alex! La munca!
  Sportul asta pedepseste delasarea.

 • AF1

  Nu e inca in meci, dar keep calm everyone

 • Gabriel

  Alexandra e Ferrer. Trebuie sa faci multe chestii super si sa gresesti putin ca sa poti castiga. Deocamdata, canadianca reuseste. Dar are ea un calcai vulnerabil de e abia pe 260…

  • ralu_dani

   da, are 18 ani!

   • Gabriel

    Nu ajunge. Mai trebuie sa aiba si altele. In WTA intri in prima suta de la 15-16 ani.

 • alex1225

  Tsk, tsk, vedeti ce necazuri avem pt ca Abanda a avut cei 7 ani de-acasa? Daca facea si e o Rudechard aveam 4-0, dar asa fetele noastre s-au concentrat doar pe Genny.

  • Sorin B

   Give it few months!

 • Alexandra

  we are fucked

  • nobody

   Ce mental de top 5 milioane :)

   • Steph

    too 8 miliarde…. la extrateresttrii :))))

 • alex1225

  Cred ca fata lui Abanda a cam descumpanit pe fetele noastre. Parca are 10 ani cu trasaturile alea, o fata de 10 ani pe un corp de 20+. Scary
  Bleah, m-am incurcat in gramatica, dar la ora asta….

  • nobody

   Habar n-are pustoaica cate trucuri are Alex in geanta ei de tenis :)

 • andrepeno

  off topic….what about Abanda boobs? :)

 • A_Jo_Fanny

  Citesc ingrijorarea la Abanda, serios!

 • andrepeno

  nu ma asteptam la asta :((((

 • Ale

  Adica asta mica fuge cu primul set?

  • Novak

   asa e cand nu ia nimeni in considerare intreaga echipa adversa

  • Valentin

   Si mi e teama cu fuge cu tot cu meci. Nu mi place deloc atitudinea si jocul de azi al Alexandrei

   • Leia Sofia

    E prea pasiva :(

 • laura

  Asa ceva…..

 • Cipri

  V-am spus ca meciul vs. Canada nu e inca castigat . Mai avem de tras …

 • Ale

  Alexandra noastra tocmai a avut parte de un dus cam rece.

 • florin78

  Partea usoara a trecut urmeaza partea grea, v-am zis.

  • Ale

   Asta mica este tare hotarata sa castige.

   • florin78

    pai daca a batut prima racheta a noastra oare nu a fost un semnal de alarma? Prea usor se iau meciurile astea cu locull 200+ in Fed Cup, parerea mea ca ce e de la 50+ pana la 200-300 nu e prea mare diferenta.

 • damaris88

  sa speram ca alexandra va intoarce meciul cum a facut-o andreea

  • Alecs

   Cobe :)

 • Murat

  Nu inceteaza sa ma uimeasca la Alex nonsalanta cu care greseste mingi din cele mai usoare. Una dupa alta.
  Totusi cred ca o sa castige meciul.

 • Sorin B

  Slab set al Alexandrei, mai slab nu se putea! Numai decizii pripite, prea mare încordarea, “body language” degajând pesimism!

 • Leia Sofia

  offff :( Andreea s-a luptat asa de mult, iar Alex pierde asa de usor…….
  Haide Alex, gandeste-te ca e Genie cea bruneta dincolo de net!!!!!!!

  • Novak

   Abanda e mai buna ca Genie in aceste 2 zile, trebuie sa privim adevarul. Genie a fost 0 total iar asta mica e o junioara cum noi nu avem din pacate.

   • Leia Sofia

    Da, a jucat foarte bine si o vad cat de curand mai sus in top.

    • Novak

     are 18 ani, nu are inca clasament pt ca stim cat de greu e sa cresti, dar cand am tot spus sa avem grija cu ea ca la USO a jucat f bine in calificari iar Lisicki a inviins-o greu se strambau tot felul… cand te uiti in circuit si la alte meciuri nu doar la GS mai vezi si chestii interesante cum e Abanda… EU totusi sper sa se trezeasca Piti

   • Alex23

    Eu zic sa te interesezi mai bine, ca AVEM JUNIOARE!

    • Luisa

     Off topic: ai vazut ca a divorțat Stan? Asta explica multe.

     • Alex23

      Acum am aflat. Halal fan si eu. Si da…explica multe. :(

     • alex1225

      Eu sunt si mai halal pt ca nici nu stiu la care Stan va referiti :)

     • Laur0707

      Off off topic: ai văzut de câte ori a divorțat Nastase? Asta explica si mai multe :))

     • Luisa

      nu, nu cu tine vorbeam

     • Laur0707

      Glumeam. Îmi pare rău pt Stan, e al doilea jucător preferat al meu, după Roger.

     • Andrej

      Previzibil, probabil si-a pierdut tot respectul pentru el dupa ce a pierdut cu Mannarino.

    • Novak

     pe acele junioare le-am vazut si eu cat am putut de des, le astept cu nerabdare, dar crede-ma, niciuna nu e de valoarea Abandei in acest moment.

     • Alex23

      Ruse e.

     • Novak

      Ruse e foarte buna intr-adevar, dar nu cred ca e pregatita de un astfel de meci cum e acum Abanda. Abanda a venit la USO in calificari si a ajuns pe principal de unde Lisicki a invins-o greu. Vreau sa o vad si pe Ruse in meciuri mai multe cu senioare.

     • Alex23

      Si despre Mitu se spunea la fel, ca nu e pregatita. Nu poti sa stii. Facem supozitii.

     • Novak

      Pai MItu are 24 de ani, daca nu acum cand? La 30?

     • Alex23

      In ani de tenis are mai putin. Si nu discutam varsta acum. Discutam daca o jucatoare are capacitatea de a intra intr-un meci de foc, fiind o ipostaza total noua pentru ea.

     • Novak

      una peste alta, hai sa fim sinceri cu noi insine, nu avem o Abanda in acest moment.

     • Alex23

      Pai Abanda nu e proven inca. E doar o speranta si ea. Stai sa creasca putin. Nu cred ca e nimic de invidiat momentan la Abanda.

     • Novak

      ma uit la scor, ma gandesc la ieri…. proven enough? :))

     • Alex23

      Eeeee… lasa ca niste meciuri bune nu inseamna nimic. O sa-ti dau si un exemplu: Atilla Balasz. Daca stii despre cine vorbesc?

     • Novak

      parca am auzit de el la brd intr-un an

     • Alex23

      A fost Dumnezeu timp de o saptamana. Apoi s-a intors in anonimat. Daca il vedeai jucand, ziceai ca e tatal lor. Dupa…am tot cautat rezultate si nimic.

     • Novak

      era unul usor cretuliu asa si slabut?

     • Un guest acolo

      Ruse a iesit pe locul 7 din 8 la mastersul ala din China. Cred ca cea mai buna junioara a noastra e Loredana Rosca, ea joaca acum in itf-uri de 10k..cred ca e pe la locul 400, cred ca e mai de petspectiva decat Ruse, pe langa Ruse are totusi un GS…

     • Novak

      Rosca e pe 500

     • Alex23

      Am vazut-o si live pe Loredana. Mie unul, mi se pare mai speranta Ruse. Dar e doar o opinie.

     • Un guest acolo

      O fi dar mai mult nu joaca.

     • Novak

      E mai versatila Ruse si am vazut-o cu mai mult tupeu la fileu. Rosca e mai mult baseliner cam ca Simona asa….macar de-ar ajunge la fel :)))

     • Un guest acolo

      Mie Ruse mi se pare moale, ca filon asa…in fine, si Mergea a fost brilliant la juniori, Ana Bogdan a fost no 2 mondial si uite unde e acum…

     • Novak

      Pai asta e marea noastra problema, nu trimitem antrenori sa vada ce e pe afara, pierdem juniori, Hai sa fim iarasi sinceri, si Simona se pierduse ca junioara, a explodat la 22 ani dupa sacrificii personale, mult mult suport si tenacitate. Culmea Alexandra care ne face cu nervii in seara asta promitea pe la 19-20 de ani, pacat ca s-a accidentat.

     • Un guest acolo

      promitea dar la senioare, junioarele astea ale noastre joaca prin Antalya si Sharm el Sheik…

    • Un guest acolo

     Pe ce loc e cea mai bine plasata junioara a noastra?

     • Novak

      cred ca Loredana Rosca pe la 500 cam asa…care are 19 ani deja

 • Ale

  Hai mai fata,a luptat asa frumos Andreea,pune saua pe Abanda.

 • nobody

  Omg, ce repete basculati dintr-o stare in alta :) Cand era 2-0 deja tipa lumea ca meciul o sa fie simplu, acum va vaitati ca pierdem :)

  • Valentin

   Eu nu am comentat :)

  • alex1225

   acusi, acusi tipam dupa Simona ca nu-i prezenta sa o puna la punct pe aceasta infricosatoare Abanda 😀

 • Luisa

  daca aveam cu noi o jucătoare clasata mai jos de locul 250, ar fi fost perfecta de băgat in acest meci

 • florin78

  Time out pentru ca sa mearga sa se spele pe fata nu are voie?

  • Luisa

   sau sa-si dea doua perechi de palme

   • Alecs

    Sau un pipilică ceva …

 • Alecs

  Sper să nu ne scoatem din nou cu dublul !!! Doar Raluca nu a fost in reflectoare ! :)

 • nobody

  Uitati-va atent cum Alex o testeaza pe pustoaica, sa vada unde e punctul ei slab :)

 • Steph

  Doamne, prea tare asta

  • guestu

   ca la ping-pong

 • Gabi

  ce punct :))

 • Steph

  off topic: Vad ca maine la Stuttgart se joaca calificari… asta inseamna ca SImo joaca joi???

  • alex1225

   cam asa ceva, de accea s-a inscris la dublu, cred.

  • placebo
   • Steph

    Chin-Wei CHAN (TPE)
    Chen LIANG (CHN)
    vs
    [WC] Belinda BENCIC (SUI) Evgeniya RODINA (RUS)
    Simona HALEP (ROU)

    ,
    Ce inseamna asta?

    • placebo

     Este o intrebare retorica?

     • Steph

      Ce cauta Eugica aia acolo :)))))

    • AF1

     Inseamna ca joaca la triplu.

     • Steph

      Dublu-triplu

    • Adrian

     Evgeniya joaca pe trerenul 2 tot la dublu.
     Bencic joaca cu Halep in echipa cu chinezoaica/taivaneza

    • Alina Maria

     Rodina e sarita din coloana de-alaturi :)

  • Ale

   Parca joaca la dublu maine?

  • makavel

   De ce de-abia joi? AStia cred ca organizeaza un Premier Mandatory?

   • alex1225

    Astia-a nemti deci fac in 1/2 de saptamana cat altii in 2:P

 • nobody

  Presimt ca in curand Alex va descoperi antidotul, dupa aia o sa fie floare la ureche :)

 • Lucian LS

  Nu vreau sa sun ca Kanye West dar Abanda se contureaza in vedeta evenimentului.

 • laura

  Tare fatuca asta.

 • Leia Sofia

  A venit Alex de la vestiar ????? 😉

  • ellie_blue

   inca nu

 • Alecs

  Să o rugăm pe SimONE să mai facă și alte clipuri publicitare, că la astea am început să număr cărămizile și bibelourile !!!

 • Ale
 • Lucian LS

  Daca Dulgheru continua sa se bazeaze pe greselile nefortate ale adversarei n-are nicio sansa cu Abanda

  • Adrian

   Nu are o lovitura castigatoare.

  • ralu_dani

   asta e jocul ei…..nu poate sa il schimbe acum pe loc

  • emil

   mie mi se pare ca mai mult se bazeaza cealalta pe greselile lui Alex…care vin,din pacate.

 • Steph

  Haide fato,ce …

 • Adrian

  Deja e ingrijorator :(!

 • andrepeno

  eu ma pregatesc de dublu

  • Adrian

   antreneaza-te bine, trebuie sa castigi neaparat!

   • andrepeno

    sper sa joace si bouchard sa nu fiu cel mai slab de pe teren

    • Novak

     eu nu cred ca mai apare bouchard pe teren, ceea ce nu e neaparat bine pt noi

     • andrepeno

      bouchard e cel mai bun lucru care s-a intamplat pt noi

     • andrepeno

      pt noi *

     • Novak

      da, dar cred ca s-au prins si ei :))

  • Valentin

   Eu sunt pregatit de ieri de la 1-0 pt Canada.

   • Adrian

    Atunci joci tu, si sa vedem pe cine mai bagam

    • Valentin

     LOL ! Pregatit sa ma uit la meciul de dublu. Nu pot juca de la Bucuresti.

     • Adrian

      Teleportare! Dar mai greu e cu schimbatul sexului :)))

  • costi_1672

   si eu

 • nobody

  Nu inteleg de ce Alex nu scoate din arsenal scurtele si slice-urile.

 • Cipri

  Prea mult greseste Dulgheru . Prea mult !!!

 • shadal

  la asta chiar nu ma aspteptam. se pare ca daca nu e cu suspens nu ne place…

  • laura

   Ce e prea mult strica , chiar si suspensul:)

  • Cipri

   Virgina Ruzici ? 😀

   • Steph

    asa se vb? :)))

    • MSchumacher

     “Suspens” si “sala de muschiulatie”. Auzite la AO 2014 de la sus-numita.

     • Cipri

      Sau ,,olalala” .

     • Liviu

      daca nici Virginia Ruzici nu-i comentatoare, nimeni nu mai e !

    • Cipri

     Stiu ca asa mai spunea ea cand comenta la Eurosport , ,,suspens” . 😀

     • Steph

      Nu de aia ziceam

 • Sorin B

  Așa se întâmpla când te frustreaza faptul ca nu ai câștigat un punct pe care-l pierdusesi oricum…

 • ralu_dani
  • Luisa

   o fi întrebat-o careva daca-i bolnava?

   • ralu_dani

    o fi vazut-o asa de palida, slaba si apatica :)

    • oSorin

     asa firava …

 • Leia Sofia

  Asta mica e pe cai mari :)

  • costi_1672

   in mai putin de o ora termina treaba

   • Leia Sofia

    Si banuiesc ca va intra si la dublu

    • costi_1672

     nu o vreau

     • Leia Sofia

      nici eu. Dar nu e cum vrem noi :(

  • emil

   inseamna ca am avut noroc ca a venit Genie,ca daca o mai bagau si pe aia care e pe 100 si ceva,ne mancau :)

   • Leia Sofia

    cam asa ceva :)

 • Steph

  That was out even i nthis video :)))

 • shadal

  ce i-am facut noi lui genie, dar ce ne-a facut abanda noua. ma asteptam ca alex sa fie mai lucida si ai pragmatica. chiar sa nu o descifram pe abanda asta…

 • florin78

  Sper ca nu ajungem sa plangem mai mult dupa Monica decat dupa Simona.;)

  • Alex23

   Eu sper sa nu renunte Alexandra.

  • magus1349Jr.

   Rabdare! Eu inca mai sper!

   • Adrian

    Nu esti singurul 😉

   • florin78

    si eu mai sper dar la dublu m-am tot gandit de ieri si Monica era cea mai buna dublista a noastra.

   • Valentin

    Eu sper la dublu. Adica stiu ca acolo castigam.

  • Novak

   e inca ok, irina e pastrata pt dublu, decizie pe care am prevazut-o si e foarte logica, si iata, din pacate, binevenita

   • ralu_dani

    din pacate? din fericire……ce ne faceam acum daca o incasa si Irina de la Eugenia?

    • Novak

     pai tocmai asta era logica pastrarii Irinei pt dublu, din pacate spun acum pt ca Alexandra nu poate inchide meciul

     • ralu_dani

      asta e……se pare ca la Victoria asta trebuie sa contribuie toate 4 fetele cu cate o bucatica:)

     • Novak

      da frate dar maine e luni in Romania :))

  • Leia Sofia

   Musca-ti limba :)))))

  • Luisa

   Monica ar fi fost asa de buna la asta mica

   • florin78

    nu mai spun de dublu cu Irina sau Raluca, Monica e piesa tare in echipa Romaniei. Am vrut sa spun ca de ea era cel mai mult nevoie la acest meci cu jucatoarele mai slab clasate ale Canadei.

   • http://morbidangeldyana.wordpress.com/ mad

    La asta ma gandeam si eu inca de ieri; s-ar fi lasat de tenis dupa un meci cu Monica, indiferent daca-l pierdea sau castiga.

 • hello

  Cred că s-ar impune niște mingi balonate

  • magus1349Jr.

   D’alea de plaja?:))

 • Andrej

  Super punct!

  • Novak

   de puncte din astea se poate intoarce….. sa vedem

 • laura

  Nuuuuuuuu se poate asa ceva..

 • Leia Sofia

  Ohhhhhhhh !!!!! A aparut Alex pe teren!!!!!! :)

 • ellie_blue

  era si cazul!

 • Cipri

  A venit break-ul . Acum hai tine de serviciul ala !!!

 • shadal

  vamos vamos!

 • andrepeno

  6-4 pt Alex setul asta

 • Alex23

  Si uite ca e 4-4. Acu in pressure time, cred ca Alex va avea castig de cauza. Hai cu 6-4 ALEX!

  • Novak

   n-ar fi rau sa te auda

 • magus1349Jr.

  :))))
  Mi s-a parut mie sau unul dintre baietii din staf sufla intr-o vuvuzela?

  • Adrian

   da

  • Luisa

   chiar mai mulți

  • Leia Sofia

   Nu ti s-a parut :)))

 • Luisa

  Ai noștri is foarte tari cu vuvuzelele alea. Ar trebui sa ia câteva Cercel sa împartă si-n stafful Simonei.

  • Novak

   nu mai zi de Simona, ca o executa pe micuta asta in straight sets dupa ce se prindea cum joaca…..

  • florin78

   iti dai seama asta mai lipsea, deja si-a facut un renume de destabilizatori galeria Simonei cand or venii si cu vuvuzele avem peluza completa.:)

 • Bogdan

  Ati observat ca astia au “barbati de mingi” ?

  • Novak

   da e un tataie pe acolo :))

  • Gyro

   “barbati cu mingi”

 • Cipri

  Un link cu stream-ul ala rusesc ? Nu il mai gasesc nici in history .

 • Novak

  bad choice :(

 • shadal

  scurta-lob

 • xyz

  Acum am revenit si nu-mi vine sa cred ce vad, Abanda again???

 • Alex23

  Nu e deloc cel mai bun meci al Alexandrei. Sper sa reuseasca sa se adune.

 • Novak

  am tot laudat-o eu pe Abanda…dar sa fiu sincer..si fetele noastre o fac mare…..

  • emil

   joaca destul de bine totusi,mingi foarte lungi,loveste cu toata forta fara presiune…nu din cauza ei Canada are probleme.

 • andrepeno

  se poate sa castigam si noi ceva vreodata fara drama, emotii si pastile?

  • placebo

   Categoric nu.

   • andrepeno

    asa ma gandeam si eu

  • Alex23

   Daca stii deja deznodamantul care mai e problema? :)

   • Adrian

    Care mai e placerea

  • Un guest acolo

   Nu, pentru ca nu suntem constanti si fermi. Insasi istoria noastra ca popor e un carusel :)

  • Ale

   Singura si-a facut viata grea.
   Hai cu setul doi Alexandra.

 • Gyro

  Pushareala maxima la Piti. Habar n-am de ce…

  • Adrian

   Se pare ca meciurile de Fed Cup inseamna foarte diferit decat un meci in turnee

  • nobody

   Pai cam asa joaca ea, doar ca ma asteptam la mai multe scurte si slice-uri. Dar asta stiai si tu :)

   • Gyro

    Piti stie tenis. Ce joaca azi nu e ea.

    • nobody

     Poate nu-i permite jocul canadiencei, cine stie…

  • Alex23

   Pentru ca joaca indoor cu una care da sa indoaie mingea? Ce-ai vrea sa se ia in ciocane cu ea?

   • Gyro

    Cine indoaie mingea?

    • Alex23

     Momentan nimeni. Dar asta incearca Abanda.

 • shadal

  yay! fetita asta chiar e o mini-vee. grimasele, gesturile, mersul…asa ceva nu am mai vazut de la sorana

 • Novak

  de la strapontina de aici e usor, dar mai…nu e clar ca buna ziua ca trebuie doar plimbata usor si orice minge in teren? are 18 ani for God sake…. sa faca mereu cate o imprudenta!!!!

  • ViVi

   cine are 18 ani? :):):)

   • Novak

    Abanda!

    • ViVi

     aha…nu eram sigura…faceam cafeaua :)

     • Novak

      esti pregatita :)

     • ViVi

      neagra sa fiu in ton cu Abanda :)

     • Ale

      te pregatesti pentru meciul de dublu?

     • ViVi

      pai tu nu? :)

 • oSorin

  I beg u … pardon :)

  • Novak

   cum de-ai scos-o pe asta tocmai acum? :))

   • oSorin

    i-am auzit pe comentatori accentuand ultima silaba

    • Novak

     aaa, deci trebuie impartit copyright-ul :)))

  • placebo
   • oSorin

    da, am facut legatura si cu asta

  • Laur0707

   Mee-too! :)))

 • florin78

  A inceput Alex sa tina mingea mai mult si sa o lase pe a mica sa dea cu ele pe afara. E cam gata meciul. Cred ca e posibil si un covrig in decisiv la cum se poate dezintegra Abanda.

  • Gyro

   ?!

  • shadal

   te cam grabesti

   • florin78

    da sa vad setul 2 luat.

  • Zeus

   5 -5

  • Cipri

   Cam asta am crezut si eu la 4-5 0-30 . Dupa …

  • Ale

   vezi sa nu fie invers

  • maisafie

   Intai sa ajunga in decisiv :)

  • xyz

   Stai sa castige setul 2 si apoi vorbim de covriigi…

  • Octavian

   Eu nu stiu la ce meci te uiti tu dar Dulgheru joaca execrabil…
   Daca nu se trezeste ai avut dreptate e cam gata meciul da’ din pacate pentru noi cu un final nefericit.

   • florin78

    pai tocmai si-a batut joc de un posibil break, ce sa mai zic cand venise peste ea in loc sa inchida setul.:(

    • Octavian

     Eu zic sa schimbi canalul…

  • Ale

   Duce Alexandra trei seturi?

 • andrepeno

  WTF!!!

  • magus1349Jr.

   WTA!

   • andrepeno

    :)))

 • Novak

  Spuneti-mi ca nu ati lua bannerul ala cu fata Abandei de la spectator si l-ati folosi pe post de darts?

  • ViVi

   paintball! :))

  • magus1349Jr.

   NU.

   • Novak

    da, asta e decizia inteleapta….:))

    • magus1349Jr.

     Fata isi vede de joc si incearca sa castige. Merita felicitari.
     Ca ne perpeleste pe noi e doar un efect secundar.

     • emil

      ai tigari? :)

     • magus1349Jr.

      Am.
      Din pacate.:))

     • ViVi

      Corect!!! :) eram si noi un pic rautaciosi pe nedrept.

     • Novak

      asa e, dar suporterii mai exagereaza….

    • Adrian

     … si rationala

  • SS

   Eu din cauza tizului tau am mereu emotii cand un/o jucator/jucatoare pe care il/o sustin se aproape de fileu. Mereu imi aduc aminte ca e posibil sa atinga plasa si sa piarda punctul…

   • Novak

    daca ma gandesc la ultimele meciuri, in special cu Nadal…nu are de ce sa-ti fie frica :)))

    • SS
     • Novak

      ca sa vezi… ia intra pe site la atp si verifica clasamentul :)))

     • SS

      Nu a fost o provocare, imi pare rau daca ai inteles altceva. Ma refeream strict ca tremur mereu putin cand vad jucatorii extrem de aproape de plasa, in pozitii riscante.

     • Novak

      glumeam! si eu am ras stai linistit…. dar nu sunt asa multi fani Nole pe aici si deocamdata pot si eu sa arat clasamentul :)))

  • Sorin B

   Nu…încă…

 • Alex23

  Face Alex azi greseli cat pentru 3 meciuri.

  • Shrapnel

   Suntem un popor generos, n-ar fi urat sa nu intoarcem din cadourile primite de la Jenica?

   • shadal

    jenica ne-a intors un mare cadou….stie ea care

    • Steph

     Mai are pana sa ni-l intoarca.

 • Sorin B

  Nici nu mai știu care dintre cele doua fete e mai experimentata!

  • Shrapnel

   Andreea Mitu…

 • andrepeno

  RECTIFIC va fi 7-5

  • Alex23

   Daca nu mai greseste nefortat Alex in gameul urmator, va fi 7-5.

   • andrepeno

    sa fi sigur ca asta se va intampla :)

 • laura

  Cica : some drama here:))))
  Ohoooho si ce drama

 • Leia Sofia

  Hai Alex, ca nu vrem TB!!!!!!!!!

 • Shrapnel

  In sfarsit a intrat FH in lungul liniei. Better later than never!

 • shadal

  nu seamana andreea cu mila kunis?

  • Alex23

   Mila Kunis seamana cu Andreea.

  • Andrej

   Sa nu exageram. 😛

 • Sorin B

  Tot în ea da Alex!

  • emil

   exact asta vroiam sa spun si eu…toate mingiile alea de la fileu le-a dat unde era fata asta.

   • nobody

    Pai are efect, nu vezi?

    • emil

     am vazut,doar ca multe le-a castigat fata,chiar un passing frumos.

     • nobody

      E chestie de procentaj.

 • Adrian

  Ati postat la SUPPORT YOUR TEAM? http://www.fedcup.com/en/fan-zone.aspx?
  CANADA are 63%

 • Shrapnel

  Pe fetita cu falcute a luat-o valul. Sa nu se dea cu capul de mal.

 • HappyM
 • Novak

  Inspirat de magus1349Jr. o sa spun: Notre respect Abanda! Indiferent de rezultat!

 • Andrej

  Wow!

  • Alex23

   Ce mai raliu…

 • andrepeno

  v-am zis eu…parca citesc in stele azi…hai rapid cu setul asta Alex

 • Cipri

  Si cu ce punct incheie Piti setul !!!

 • nobody

  Ok, si acum sa inceapa demolarea :)

 • shadal

  doamneee feresteee!

 • Shrapnel

  Pffff, ce punct de set :)))) punctul zilei

 • Steph

  Ultimult pct a facut toti banii

 • tibi

  Ce minge !!!!

 • AF1

  Foarte tare punctul de set

 • florin78

  Ce punct!!!

 • laura

  Mammmaaa miaaaaa !!!ce punct super , asa ca de final!!!

 • florin78

  Hai cu covrigu Alex.:)

  • Novak

   acu’ te intinzi :))

  • Steph

   Nu merita Abanda covrig

   • florin78

    bine hai o bagheta.:)

 • Ale

  Aleluia.

 • Laur0707

  Pfiuuuu….dodget a bullet…

 • magus1349Jr.

  Ce face baietii?
  La pesimistii de mai devreme ma refer.

  • Adrian

   Iarta-i, ca ai inima mare :)))

  • andrepeno

   tot timpul am fost sigur de victorie…doar faceam meciul mai palpitant :)))

  • Novak

   cu Abanda trebuie sa asteptam pana sfarsit…nu sunt pesimist, dar realist privind meciul nu cred ca e gata daca nu cumva isi aminteste Alexandra pe ce loc e in WTA

   • emil

    pustoiaca inca nu se concentreaza doar pe tenis,termina scoala anul asta si apoi o sa urce in clasament sa stii.

    • Novak

     aunt convins de asta

 • Alecs

  Good save us !!!

 • shadal

  daca nici acum nu cedeaza abanda chiar are tupeu

  • Andrej

   Este o mare revelatie pentru mine, dar i-a tremurat si ei mana pe finalul setului.

  • AF1

   Nu abandoneaza, ca de aia o cheama asa

  • Zoolook

   Obrăznicătură mică!

  • emil

   pai ieri a abandonat?

 • oSorin

  mai, da’ canadienii astia nu au si ei o reclama la Bonux ceva ?

 • placebo

  Abanda nu a castigat decat un minuscul turneu ITF. Nu inteleg cum si-a ridicat atat de tare jocul ieri si azi.

  • Adrian

   Se pare ca e altceva un meci de Fed Cup

   • placebo

    Motivatie e mare, tineretea ii da aripi. Dar e si tehnic foarte ok, asta nu inteleg.

    • Liviu

     are 18 ani. E la inceput. Si joaca excelent. Probabil, daca e serioasa si vrea, o sa mai auzim de ea, chiar e o jucatoare promitatoare.

  • Steph

   a fost Begu, i-a dat prea multa incredere

  • Leia Sofia

   Tinand cont ca Genie a pierdut ambele meciuri, ea oricum va fi peste Genie indiferent de rezultat. Asa ca a intrat cu foarte mare incredere pe teren.

  • Alecs

   Inconștiență juvenilă !!! :)

  • nobody

   Norocul incepatorului :)

 • Shrapnel

  Nu stiu daca n-ar fi bine s-o sun pe sefa-mea, s-o rog sa ma invoiasca la primele doua ore din program.

  • damaris88

   si eu la 8 intru la lucru:))

   • Shrapnel

    Stai bine, eu la 6:45, cu trezire la 6 fix.

    • maisafie

     Fericitilor :). Eu dimineata la 5 sunt pe metereze :(

     • Shrapnel

      Deci o sa fie un randament la serviciu in Romania luni…

     • Adrian

      Atunci, daca se ajunge la dublu (sper ca nu), nu cred ca mai apuci sa dormi prea mult

     • Liviu

      si eu, da nu-i bai :) Sefii mei sunt fani tenis, i-am molipsit pe toti de cateva luni :)

   • Adrian

    eu la 7,30, cu trezirea la 6,15

  • laura

   La ora asta??? Esti sigur ca se uita la tenis??:)))

   • Adrian

    Ii da un sms

   • Shrapnel

    Sigur nu, tocmai de-asta n-o sun. Risc sa ma dea afara :))

 • maisafie
  • nobody

   Why not? :)

  • Gabriel

   Comentatorul avea dreptate. Si cred ca ai zis Take your breath young lady. Oricum, un om super insightful. Un comentariu echilibrat și … anticipativ.

 • HappyM
  • Shrapnel

   Yes, she can.

  • Ale

   Yes.

 • Adrian

  Minge bunaaaaaaaaaaaaa! Trebuia sa ceara Alex

  • emil

   la fel s-a intamplat si ieri cu Irina insa nu a cerut niciodata sa verifice…nu stiu de ce.

 • andrepeno

  nevermind…whatever :(

 • Shrapnel

  Sper ca v-au trecut poftele de covrigi, dragi colegi.

  • nobody

   E timp de un breadstick :)

 • xyz

  Care mai vrea covrigi? :)

  • florin78

   am uitat ca Alex lasa 4 gameuri si dupa incepe sa joace 😉

 • Adrian

  Macar sa castige Alex cu 7-5

 • florin78

  Iar o incalzim pe Monica pentru meciul imaginar de dublu.:))

  • Alex23

   Chiar daca nu va avea loc, pentru multi meciul ala de dubla are loc :))

 • Steph

  unde e ala care se pregatea de dublu? sa reia antrenamentele :)))))

  • andrepeno

   sunt aici cu Bouchard….we shake hands

   • Novak

    nebunule, ce mana zgudui tu cu bouchard in gand? :))))

    • andrepeno

     nop…prea a slabit :))))

   • Steph

    Shake it off, shake it off :)))

 • Novak

  e, de ce nu joaca asa?

 • Shrapnel

  The white wizard, back in business.

 • Ale

  uite dublul,nu e dublul….offf.

  • Novak

   stai in priza totusi….nu se stie :))

   • Ale

    Dar pe langa priza ce are?

    • Novak

     poate trece dublul pe langa tine …..

  • ionut

   Nebunie…

 • ralu_dani

  Ha…..cred ca Sorana se uita pe Dolce :)

  https://twitter.com/sorana_cirstea/status/589890331044409344

  • Alex23

   Foarte tare :))

  • Gyro

   Wow…Sorana…long time no see…pentru vedete ca ea s-a inventat twitter-ul…

   • oSorin

    acidul sulfuric e inventat de tine?

  • Liviu

   bravo ei !

 • andrepeno
 • Shrapnel

  Mi-a scos peri albi fileul ala…parca e descantat de samani.

  • ionut

   L-a descantat Abanda, cred ca a descantat si aseara cu Begu.

  • Steph

   numa pe Bouchard nu a ajutat-o… desi pe Bouchard nu o mai repara nici samanii

 • Novak

  “antrenamentul e antrenament, dar cine a zis ca nu e bine sa dai si la perete” …. drives me crazy :)))

  • emil

   Dedeman este sponsor oficial al echipei de tenis :)

   • Novak

    las-o incolo ca parca e aia cu “v-a prins vrajitoarelor! sss Felix” :)))

    • emil

     vorbesc serios,vezi ca si pe echipament au scris.

     • Novak

      stiu….dar tot ma enerveaza reclama, o sa aflu cine e copyrighterul sa-l scutur nitel

 • AF1

  Executie in direct. Clasica, metodica, ireversibila. La ce se pricepe Alex cel mai bine.

  • xyz

   La ce meci te uiti?

   • Novak

    poate pe alt stream castiga….hai acolo naibii :))

    • andrepeno

     :)))))))

    • Liviu

     hai ca v-a invatat AF1 tenis :)

   • AF1

    Voi CHIAR NU VEDETI ? :)

  • nobody

   Ai uita de cel mai important cuvant, “implacabila (ca moartea)” :)

  • Steph

   unde vezi tu executie?

   • AF1

    dar tu unde nu vezi ?

  • andrepeno

   deci sa nu mai antrenez pt dubu?

   • Novak

    vine dimineata oricum…..antreneaza-te :)))

 • andrepeno
  • AF1

   pai daca exista Del Potro de ce n-ar fi si Del Guerro?

 • laura

  Haide Piti ca mi-ai scos peri albi.

 • ralu_dani
 • Sorin B

  Piți, nu e gata încă! Focus!

 • damaris88

  decat sa o ia la sanatoasa si sa nu fie concentrata prefer break la 5 4

 • Sorin B

  Când crezi ca se duce, se-piedica si o luam de la capăt!

 • Shrapnel

  Si totusi, posterul ala e enervant si arata ciudat, nu ca as avea ceva cu Abanda.

  • Novak

   join the club, am zis si eu de el …..

   • ionut

    Mai aveti un loc?

    • Novak

     you’re in

  • andrepeno

   am citit posteriorul prima data

   • xyz

    Pasarea malai viseaza :))

   • Steph

    taci ma, scol toata casa

    • andrepeno

     :))))

   • AF1

    nu, posteriorul e ok

    • andrepeno

     daca posteriorul este ok….what about the boobs? :)

     • AF1

      vad ca insisti cu treaba asta.. she’s barely legal

     • andrepeno

      ok…scuze :)))

     • Sorin B

      better than illegal, I suppose!

   • Novak

    antreneaza-te la dublu daca vezi posterioare…..

    • Steph

     cred ca i-ar prinde mai bn sa se lase. l-a zapacit antrenamentul

 • xyz

  Cred ca trebuia sa vina Simona sa o potoleasca pe obraznicatura asta mica :)

  • epsilon

   Daca Simona era in locul Irinei presa o punea la zid, daca era in locul lui Douchard era extradata.

   • xyz

    Mie chiar imi place Abanda, in afara de plagiatul ostentativ la Venus e chiar ok. Chiar daca e destul de rudimentara are timp sa creasca.

    • epsilon

     Are potential, si pe mine m-a surprins, dar pt presa de la noi conta doar locul in clasament

  • ViVi

   Simona e pe Dolce non-stop! bate mingea :)

   • emil

    ea si cu andrepeno :)

 • Laur0707

  Alex da scurtele doar s-o obosească, nu neaparat sa câștige punctul.

 • Novak

  “primul turneu acasa l-am castigat” ….asta e epidosul 2 :)))

 • Shrapnel

  Alex isi uitase tenisul in bluza alba, joaca altceva in setul asta.

 • vioand

  Acum e momentul.Hai Piti

 • laura

  Hai cu breakul ca asta mica pare frustrata.

  • Shrapnel

   A lasat-o benzina, prea au alergat pana acum.

  • Novak

   mai zi din astea ca vad ca-ti iese :)))

 • Alex23

  A preluat controlul Alexandra!

  • Valentin

   Dulgheru in the driving seat now

 • Leia Sofia

  A cam obosit Abanda

 • Novak

  Totusi, n-ar fi pacat un pic sa nu dea si Raluca Olaru in minge azi? :)

  • Zeus

   nu

  • A-tea-P

   :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Shrapnel

   La perete?

   • Novak

    stii cum zicea Seinfeld “get outta of here” :)))

  • Giany

   Lasa prostiile, si asa e tarziu.

   • Novak

    hai mai…. mergem in club dupa asta si apoi direct la munca ….

  • damaris88

   crezi ca alex s -a sup ca nu a jucat cu spania? echipa castiga

  • tibi

   Pacatul e cand pacatuiesti.

   • Novak

    poti pacatui si prin inactiune sau omisiune…. mergi la biserica mai des :)))

  • oSorin

   nu, am treaba in noaptea asta !

  • Leia Sofia

   Va da in minge, dar fara miza :-) Dublul se joaca la 3-1

   • Novak

    nu cred

    • Leia Sofia

     Anul trecut era 3-1 Romania-Serbia si au jucat. Adica au iesit pe teren si dupa 3 schimburi, Serbia a abandonat

   • Steph

    la 3-0

    • Leia Sofia

     La 3-0 nu se mai joaca al patrulea meci de simplu si se trece direct la dublu.

     • Steph

      da, asa ziceam. la 3-1 nu se joaca nimic, decat daca s evrea de ambele parti

 • Alex23

  Andreea e in delir :)

  • Steph

   Numai ea?

   • Alex23

    Toti suntem :)

 • ellie_blue

  no, ase!

 • Ale

  Asa fata,lasa dublul pentru alta data.

 • florin78

  Andreea e pe garduri precum Corsicanu.:))

 • Luisa

  Daca câștigăm, se muta toata Grupa Mondiala in Europa. N-o sa mai fie nevoie sa mai joace nimeni la Cuca Macaii, inainte de sezonul de zgură european.

  • florin78

   eu propun sa jucam cu Italia prin invitatie directa nu are rost sa mai traga la sorti ne placem reciproc.:)

   • Steph

    vom juca cu unele din semi

   • damaris88

    nu pt ca daca am juca acolo ne pun zgura..si totusi sunt bune

    • florin78

     decat Cehia sau Germania sau Rusia prefer Italia sau Franta.

     • damaris88

      germania sau franta

     • pink_jade

      olanda

   • Liviu

    crezi tu ? Nu pot sa vad italienii…romales ai nostri-s mici copii.

  • xyz

   Oh, stiu eu cateva persoane ce ar emigra si maine la Cuca Macaii prin Canada sau USA :)

  • epsilon

   mie tot imi vine greu sa cred ca SUA nu e acolo

   • Luisa

    nu-i nici Serbia, nici Spania, dar in schimb este Olanda

 • damaris88

  as paria ca face break la un posibil 5 2

  • Alex23

   E 5-2! 😀

 • Ale
 • Alex23

  Breakul si grupa mondiala!

  • Novak

   Hai cu Masha la Bucuresti nu?

   • Alex23

    Eu vreau :)

    • Novak

     si eu…

   • emil

    daaa,vezi sa nu…

    • Novak

     nu ar veni sau ce?

     • emil

      nu vine in nici un caz.pariez

     • Novak

      depinde de multe, daca ar fi finala ar veni probabil.

     • emil

      nici macar.vine la finala anul asta ca are nevoie pentru olimpiada apoi peste 4 ani daca va mai fi in activitate

 • Shrapnel

  Abanda pare stoarsa de vlaga, Alexandra parca e tot mai energica.

  • AF1

   Alex isi face jocul

  • Novak

   oricum ar fi, a castigat respect mult Abanda, bravo ei!!

   • Shrapnel

    Sa vedem daca mai face vreo isprava dupa Fed Cup, eu am oarece dubii.

    • Novak

     are timp…

  • nobody

   Asa se face managementul judicios al resurselor. Le pastrezi pentru sprintul final, nu le irosesti in primele 5 minute. Alex nu joaca tenis de doua saptamani, stie ea ce sa faca.

 • Alex23
 • laura

  Davai davai si e gata meciul!!!

 • Zoolook

  Dar cine a spus că nu e bine ca Simona și Monica să le lase să joace pe Irina, Alexandra, Andreea și Raluca în meciul de FedCup cu Canada?

  • xyz

   Si cati erau cei care carcoteau…

  • Leia Sofia

   Nastase :))))))))

 • HappyM

  Nota A pentru echipa ROMANIEI!

  BRAVO ALEXANDRA! BRAVO ANDREEA! BRAVO FETELE! HAI ROMANIA!

 • nobody

  Eu cand va zic sa aveti rabdare, voi nu, tot cu capul in perete :) Un meci de tenis se termina cand se termina.

  • drinel

   Vezi ca ti-au dat fetele ,,de lucru” stii la ce ma refer … sa adaugi aceste partide acolo … :)))

   • nobody

    Hmm, nu stiu de unde as putea sa le iau. Doar daca are cineva receptor digital si e abonat la Dolce, sa le inregistreze daca o sa fie in reluare. Pe TennisTV din pacate nu se transmite FedCup, a trebuit si eu sa ma uit pe stream-uri :)

    • drinel

     Te descurci tu, ca te stiu baiat descurcaret :)))

 • Novak

  mie imi pare rau intr-un fel ca se termna, era frumos cu voi aici! O saptamana frumoasa tuturor!!!! See you in Stuttgart :)))

 • A-tea-P

  done and dusted 😉

 • Ale

  Gata,bravo fetele,multumim pentru momentele frumoase.

 • andrepeno

  au fost niste meciuri frumoase…go Romania…haideti sa batem cuba baieti http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2014-06/2/10/enhanced/webdr04/anigif_enhanced-buzz-17160-1401719915-10.gif

  • magus1349Jr.

   Cand am vazut tricoul cu Caps am crezut ca esti Vlad Popescu.:))

 • Shrapnel

  Bravo, fetelor! Noapte buna, prieteni! Suntem numai bine incalziti pentru Stuttgart 😉

 • Steph

  Multumim Bouchard. A fost o placere. La mai multe
  Bravo Fetele noastre

 • maisafie

  Wow ,… cine ar fi crezut ca o sa fie 3-1 pentru fetele noastre dupa ce Irina a reusit si sa piarda si sa se accidenteze in :)

 • AF1

  BRAVO Romania!

 • Leia Sofia

  Felicitari romanilor din CAnada care le-au sustinut pe fetele noastre, de parca au jucat la Galati si nu in Montreal.
  Bravo FETELOR!!!!!!!!
  HAi ROMANIA!!!!!

 • florin78

  In sfarsit Romania a atins nivelul de echipa pe care il merita. ECHIPA Romaniei e foarte puternica s-a vazut cum cu o echipa secunda a batut numarul 7 mondial de doua ori. Felicitari lor si succes pe mai departe.

  • Steph

   care echipa secuda? au fost racheta 4 si 5 (debutanta)

   • florin78

    tocmai asa se vede valoarea echipei, Simona le trage dupa ea si au inceput sa castige incredere mai toate. Vor fi greu de batut in grupa mondiala.

 • andrepeno

  Doamnee nici acuma nu stie sa pronunte DULGHERU canadianul….zic sa sa joace again cu Bouchard

 • Giany

  What next?

 • maisafie

  Wow inca o data …. 3-0 cu canada cu primele trei jucatoare ale noastre pe tusa :).

  • ilovetennis

   3-1, nu ca ar mai conta:).

   • Steph

    a zis bine 3-0

   • Adrian

    A zis cu primele 3 pe tusa, adica si fara Irina

    • ilovetennis

     OK, got it. Prea subtil pentru mine la ora asta:D.

     • Adrian

      Nu conteaza, ceea ce conteaza cu adevarat in noaptea asta este ca SUNTEM IN GRUPA MONDIALA!!!!

   • maisafie

    pai avem 3-0 cu primele 3 jucatoare lipsa :). Irina a iesit cand a si pierdut dupa care au urmat 3 partide castigate … nu ca ar mai conta 😀

  • Marius

   Eu la absente importante o pun si pe Sorana..ar fi cam 4 jucatoare pe tusa.

   • Adrian

    Sunt rau acum, dar… care Sorana? ca nu prea am mai auzit de ea.
    Dar sper, sper, sper sa isi revina cat de curand

    • Marius

     Ea e absenta pentru ca nu mai joaca nimic,eu nu uit meciul cu Serbia.

 • AF1

  Gotta LOVE Alex!

 • emil

  sper doar ca Irina sa nu aiba probleme serioase pentru sezonul pe zgura,ar umbri bucuria victoriei.bravo fetelor.noapte buna tuturor.

 • Marius

  Halep,Begu,Niculescu,Dulgheru,Mitu,Cirstea ne-au dus in pimele 8 echipe din lume…merita toate aprecierile noastre.

  • Alex23

   Si Olaru! A fost si ea prezenta, chit ca n-a jucat 😛

   • Liviu

    Si Olaru :)

  • magus1349Jr.

   Ai omis pe cineva! Cea care le-a strans pe toate. Doamna coach, Alina Tecusor.

   • Ra Ronin

    Erau unii pe aici care ar fi încercat şi voodoo pentru că îi “strica” în pauze starea Alexandrei cu indicaţiile ei. 😐

 • Ella

  Bravo fetelor! Felicitari

 • Valentin

  HAI ROMANIIIIAAA! pe romaneste!!

  • A-tea-P

   faina faza! 😉

 • Liviu

  Doamneeeee….ce fain ii sa fii roman in noaptea asta ! :)))

  Multumesc, fetelor !

 • ilovetennis

  VA MULTUMESC! Pe romaneste! Si noi VA MULTUMIM! Ce perfomanta fantastica!

 • Valentin

  Nu cumva Dolce a trecut la reclame in loc sa lase speech ul de dupa meci?!?

  • andrepeno

   cand scapam de dolce? sa mai transmita si Digi

   • Liviu

    la Wimbledon

 • laura

  Minunata Alexandra.!!!Bravo ei.
  Bravo lor.!!!
  Bravo Alica Tecsor.!!!
  Hai Romania!!!

  RESPECT!!!

 • vioand

  Ce fata desteapta.Bravo Piti

 • vioand

  bravo

 • Nicky

  Sa ma iertati pentru remarca dar nu ma pot abtine cand vad fumurile din capul fetitei asteia de 18 ani (un fel de Bouchard): ea crede ca politica de apartheid a fost practicata de cei de culoare impotriva albilor!!! N-am vazut asemenea fitze!!! Si-o lua rau in cap daca castiga si cu Alexandra. Rog moderatorii sa nu-mi stearga acest comentariu, el nu este cu conotatii rasiale, exemplul pe care l-am dat mi s-a parut mie interesant, nu este o instigare la ura de rasa. Ceea ce am vrut sa scot in evidenta au fost sclifoselile acestei domnisoare care parea ca nu-si lua in serios nici antrenorul.

  • Adelina…

   In primul meci nu a facut asa,acum,nu stiu din ce motive se vedea favorita,asta arata toata atitudinea ei de pe teren.Lambado,esti pe 260,mai ai mult de tras.Succes!:))

  • Nelson Mandela

   Neinteresant

  • xyz

   Am spus mai jos, incearca sa o plagieze pe Venus. Nu-i iese :)

   • Adelina…

    O combinatie de Sloane cu Venus,asa am vazut eu.

    • laura

     Ce ti-e si cu fetele astea nu mai au deloc personalitate :)

     • Adelina…

      La sora Agai,am vazut-o pe Genie.Ma omoara trucatele astea.:))

     • xyz

      Vreau sa vad care e prima jucatoare ce o va plagia pe CSN :)

     • laura

      Pe ea nu se poate este unica si irepetabila nici macar sa o plagiezi nu poti:)

     • guestu

      Destul de greu. Nu-s multe care sa aibe mintea ei.

   • ser00

    ai dreptate un fel de Venus pare…dar sa sti ca i-a iesit destul de bine pentru 18 ani…s-ar putea sa mai auzim de ea in urmatorii ani!

  • oSorin

   neclar

  • Bogdan

   A cazut psihic la 4-4 in setul doi, n-a putut uita o clipa ca a avut 4-2, cam de atunci a devenit tot mai vocala.
   Cat despre ifose, vad ca e in firea lor, a canadiencelor sa fie asa.

  • Liviu

   habar n-am ce-ai vazut tu, dar mie nu mi s-a parut Abanda deplasata in nici un moment.

   • Nicky

    Imi pare rau ca nu i-ai urmarit comportamentul in pauzele dintre ghemuri.

  • canticchio1

   Cand stai langa Boucharda nu poti decat sa te molipsesti de ce-i lipseste ei: caracterul 😀

 • oSorin

  ce pozitivi sunt comentatorii astia !!!

 • A-tea-P

  ce frumos vorbesc canadienii despre fetele noastre :)

 • HappyM
  • AF1

   ESTEEEEEE!!

 • xyz

  In sfarsit avem echipa, sa castigi un baraj fara rachetele 1 si 2 si cu a treia racheta iesita din forma, asta da. Felicitari fetelor, nu sunt eu fan Fed Cup dar daca voi ati pus atata suflet inseamna ca pentru voi e importanta. Asta e tot ceea ce conteaza, sa va fie rasplatite eforturile.

  • A-tea-P

   suntem pentru prima data in grupa mondiala? atunci e o mare, mare performanta. desigur ca se merita! fac fetele istorie 😉

   • Steph

    Neah, am mai fost acu 20 de ani. Am ajuns in semi

    • A-tea-P

     a trecut ceva vreme :))))

 • Ra Ronin

  Canadienii au invins totuşi la un capitol: COMENTARIUL! Am schimbat de pe Dolce pentru că mă făceau cu capul! Apoi din masochism am început să mă uit între game-uri la comentarii aici şi am închis browser-ul după citit pe sărite.
  Bravo echipei!!!! Bravo fiecărui membru în parte (atât jucător cât şi din echipa technică).

  • Valentin

   Eu nu voi plati ever sa vad Dolce! Nourescu si Jeanina…doi looseri!

  • Gabriel

   Comentariu excelent, de la inceput pana la sfarsit, pe chestiuni tehnice sau psihologice, pe atmosfera din sala si pe comportamentul general al echipelor. Jos palaria!

   • ralu_dani

    Da, foarte buni si foarte realisti. Unul din ei cred ca era antrenor sau implicat in domeniu deoarece intra in detalii tehnice foarte interesante !

   • Ra Ronin

    Pe mine mă impresionează modul lor de a se entuzisma la tenisul de calitate indiferent de ce parte a tabelei era contorizat punctul. :)

 • http://sibilinic.wordpress.com AlpineMozart

  Mda, victorie chinuita, muncita si, de aceea, extrem de apreciata. :) Dupa primul set nu m-am mai uitat la meci, dar nici n-am putut adormi, asa ca m-am asezat frumusel la pian si am inceput meciul meu cu clapele si partiturile. Urmeaza 7 ore de somn linistit, iar la 8:30… tenis. :) O noapte odihnitoare tuturor! :)

  • Liviu

   du-te mai frate si bate-ti coasa, ca strici pianul…auzi, chinuita…e cu atat mai frumoasa )

   • http://sibilinic.wordpress.com AlpineMozart

    Ai dificultati in a lectura un text simplu? Victoria asta n-a fost chinuita? Uiti ca a fost in trei seturi, iar in cel secund n-a lipsit mult ca jucatoarea canadiana sa castige?

    • Liviu

     nu…am dificultati cu snobii…”m-am asezat frumusel la pian si am inceput meciul meu cu clapele” Saracele clape, ca ele nu pot returna, ca te bateau cu 6-0 6-0. Abanda a avut 4-2 in setul doi, de atunci cat a fost scorul ? Si Abanda a jucat excelent.

     • http://sibilinic.wordpress.com AlpineMozart

      Snobismul fiind unde? :) In faptul ca m-am asezat la pian, acesta fiind modul in care m-am deconectat de la tensiunea meciului? Mai, sa fie! Esti liber sa socotesti victoria Alexandrei ca fiind una facila, asa cum si eu am dreptul sa o consider altfel, avand si argumente in favoarea opiniei mele.

     • Liviu

      “Dupa primul set nu m-am mai uitat la meci” Dar stii ca a fost chinuit :) Mai snob de atat, ca ai cantat la pian in timpul meciului da ti-ai dat tu seama ca a fost un rezultat chinuit …

     • http://sibilinic.wordpress.com AlpineMozart

      Un meci care dureaza doua ore si paisprezece minute e asa, ca o plimbare din punctul tau de vedere, nu? :) Mai ales cand esti condus cu un set, iar la 4-4 adversarul are minge de break care, convertita, i-ar aduce sansa de a servi pentru meci. Ma intreb cum ai socoti o victorie in sub o ora. :) Sigur, e o intrebare de “snob”. Imi e clar ca n-ai proprietatea termenilor.

     • Liviu

      Daca ziceai ca ai taiat lemne in timpul meciului, sigur nu-ti ziceam snob. Dar asa…ne-ai informat ca ai pian, ca stii sa canti la el si ca preferi sa canti decat sa te uiti la tenis. Multumim de informatii…

     • http://sibilinic.wordpress.com AlpineMozart

      Ai o cheie de lectura ciudata si te lansezi in judecati fara a avea elementele necesare. Poate ca nu-s acasa si pianul nu-mi apartine. Poate ca sunt novice in ale cantatului si de aceea am avut un “meci” cu instrumentul. Sigur, e mai simplu sa arunci cu etichete decat sa intelegi un text simplu. Inca o data, arati ca folosesti cuvinte al caror sens nu-l cunosti. :)

     • Liviu

      nevermind…ramane faptul ca ai cantat la pian fara sa te asculte nimeni, in timp ce Alexandra castiga :) Apropo, termenul de snob nu l-am inventat eu, nu ma poti acuza de proprietate. Hai, pa.

     • http://sibilinic.wordpress.com AlpineMozart

      :)) Ramane faptul ca n-ai habar ce bucurie poti avea cantand de dragul de a canta, pentru tine, nu pentru altii. Si mai ramane ca esti, in limbaj academic, “pafarist”. 😉 Pune mana pe carte ca sa nu te mai faci de ras folosind cuvinte a caror semnificatie iti scapa!

 • HappyM
 • Ciprian Nicolae

  M-a impresionat canadianul care ia interviurile dupa meci: punea intrebarile fetelor noastre la fel cum le-a pus si lui Abanda, cu acelasi ton, iar cand incheie cu “congratulations!” zici ca le adreseaza jucatoarei din Canada.

  • nobody

   Nu pe toti canadienii ii cheama Bouchard :)

   • andrepeno

    +1

   • xyz

    Bouchard ii cheama pe toti, nu vor ei sa vina :))

 • Valentin

  E si articol nou :))

 • Valentin

  “La pauza ti ai schimbat tricoul. De ce? E superstitie sau sunt eu chiar proasta de la microfon?”

  • MarcelTurca

   10 cu felicitări!

 • drinel

  Esteeee!!!!
  BRAVO PITI !!!!!
  BRAVO team-ului ROMANESC si tuturor jucatoarelor care au dus la aceasta minunata performanta(S.Halep;I.-C.Begu;M.Niculescu;A.Dulgheru;A.Mitu;S.Cirstea si R.Olaru!!!!!
  Asta inseamna aceasta competitie Fed Cup, nu depinzi doar de un meci sau de o anumita jucatoare,ci de intreaga echipa!!!!!
  Si intradevar avem in acest moment o generatie de exceptie in tenisul feminin romanesc!!!!!
  FELICITARI suporterilor romani prezenti la aceasta intalnire,sau facut auziti de parca ar fi jucat fetele in Romania!!!!!
  Asteptam cu interes anul viitor prezenta in Grupa Mondiala!!!!!
  HAI ROMANIA!!!!!~~~~~~~~~~VIITORUL SE PREZINTA FRUMOS!!!!!

  • laura

   Si povestea de vis continua…,nu?

   • drinel

    Corect … in curand, revine :)))

 • shadal

  astazi francoise abanda a parut un djokovic…chiar a trecut de ora lor de culcare.

 • sorin-arges

  Catsa coada lav autogradfe …

 • ralu_dani

  nobody, daca mai esti treaz, te rog frumos daca gasesti meciul Andreei sa il pui macar o saptamana pe site sa il mai revedem plsssss!!!!

  • Marc_ro

   Daca se poate cu comentariul canadian :)

  • nobody

   O sa caut, poate apare pe vre-un torent.

   • Zoolook

    M-ar interesa si pe mine torrent cu oricare dintre aceste meciuri, l-am vazut pe un amic care s-a dus cu o gasca special din Toronto la meci weekendul asta, i-as face o surpriza.

  • Uta Cristian

   gasesti pe youtube.

  • Patrick

   Poftiti va rog, de la fata locului, enjoy !
   https://www.youtube.com/watch?v=ckYvnZj3Ff4

 • Zoolook

  Un articol fain despre atmosfera de la Montreal, pomeneste si comportamentul suporterilor romani, care au avut probabil cam de 10 ori mai multe steaguri nationale decat canadienii:

  “It comes as no surprise to anyone who knows how large the Romanian community is in Montreal, and how supportive it is (Olympic legend Nadia Comaneci found a home here, once upon a time) that they would turn out in large numbers to support their countrywomen.”

  “Ticket sales definitely surged after the Bouchard announcement; prior to that, perhaps 500 tickets had been sold for each day – and the ticket prices were more than reasonable. But still, despite the announced attendance of 2,294. It seemed like less than that in an arena that can hold a lot more than that.
  That’s a shame. The Romanians (who weren’t out of line, or over-exuberant; they didn’t disturb play in any way) definitely helped Alexandra Dulgheru play her very best tennis against Genie Bouchard. The lack of a full house made their presence even more noticeable.”

  https://ca.sports.yahoo.com/blogs/eh-game/canadian-supporters-need-to-step-up-their-game-sunday-at-fed-cup-in-montreal-135434811.html

 • Patrick

  Montreal, insula româneasca ! Arena Maurice Richard dominata net de suporterii tricolori.
  Felicitari Team Romania si succes în Grupa Mondiala I !
  Sper ca fetele noastre minunate s-au simtit putin mai bine ca la Galati :))
  Multumiri suporterilor din Canada (mai ales din provinciile Ontario si Quebec) dar si din US, ati fost la înaltime dragilor !
  P. S. Abia azi mi-a trecut raguseala, am strigat din toate puterile . . .

  • Clau

   Si eu abia azi incep sa imi revin…

Design: Bogdan Gheorghe